понеділок, 24 червня 2019 09:59

Гарячі тури забезпечать вам красиву і ефективну відпустку

Гарячі тури забезпечать вам красиву і ефективну відпустку
Турист, який купує гарячий тур, нічим не ризикує

Спека зараз мучить усіх українців. І як же важко пересидіти цей період в місті. Хочеться до моря, на гарний лежак, дивитися на сонце з-під парасолі і потягувати прохолодний напій.

Але без надокучливих продавців та вільним доступом до пляжу, гарними розвагами і повним пансіоном на харчування.

Думаєте це неможливо? Завдяки сайту hottours.in.ua можна придбати тур і за кілька днів відправитись у відпустку.

"Вже не вперше купую гарячі тури на hottours.in.ua. Торік їздила до Єгипту, а навесні цього року до Туреччини. Це серйозна економія коштів. За 7 тисяч гривень відпочила на березі Середземного моря в чотиризірковому готелі Аланьї. Цього разу їздила із сестрою. Номера чисті, їжа дуже різноманітна. На пляжі постійно було прохолодне пиво, вода, сік та інші напої. Пляж був обладнаний від готелю. Рушники та лежаки надавали безкоштовно. А які цікаві вечори забезпечували нам. Щовечора організовували концерти, де були небезпечні трюки, танці, пісні. Нам влаштовували неймовірні дискотеки з пінними вечірками. А яке чисте блакитне море..." - розповідає Наталія Донець із Києва.

Аби придбати тур потрібно натиснути на сайті кнопку "Купити" і менеджер зв'яжеться із вами. Після оплати путівки на пошту прийдуть сертифікати на поселення у готелі та квитки на переліт. В гарячий тур зазвичай входить переліт, зустріч в аеропорту менеджерами компанії, доставка до готелю і харчування.

Менеджери компанії запевняють, що гарячі тури — це гарна можливість зекономити. Так як тур продається в останні дні перед вильотом, то ціна на нього нижча, ніж при звичайній купівлі. Так туроператори покривають свої витрати, адже вони завчасно купують квитки на літак та місця у готелі. Тому, аби повернути кошти, які вклали, продають такі тури по собівартості.

Турист, який купує гарячий тур, нічим не ризикує. Навпаки, ризики є лише у туроператора.

Єдина незручність туру - швидкий виліт. Але для тих, хто планує відпустку це може стати гарною нагодою швидко і ефективно відпочити.

Експерти стверджують, якщо порахувати всі витрати на відпочинок в Україні та за кордном, то виявиться, що замовивши гарячі тури в Туреччину чи Єгипет вийде дешевше, ніж відпочити на пляжі в Одесі. Середня сума, яку витрачає українець на відпочинок 8237 гривень. Тож відпочивайте красиво і з насолодою з hottours.in.ua.

Зараз ви читаєте новину «Гарячі тури забезпечать вам красиву і ефективну відпустку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі