понеділок, 17 липня 2017 14:51

Економте час та гроші - купуйте книги в інтернет-магазині "Bambook"

Економте час та гроші - купуйте книги в інтернет-магазині "Bambook"

Щодня у світі з'являються все нові і нові інтернет-магазини. Тепер немає необхідності вишукувати час у щільних робочих графіках, аби встигнути сходити за покупками. Усе модернізується і спрощується. Книжки стають електронними, а книгарні - інтернет-магазинами.

Книжковий інтернет-магазин Bambook - український сервіс для поціновувачів якісної літератури. Вже давно зарекомендував себе як магазин цікавих, інтелектуальних видань. Пропонують книги українською та російською мовами. Уся потрібна інформація чітко структурована.

На сайті є 15 розділів найрізноманітнішої літератури. Тут крім художньої та гуманітарної літератури, зможете знайти медичну літературу, науково-популярну, книги про бізнес, програмування і навіть про езотерику та оккультизм. Зокрема, у рубриці "Книги дітям" підібрана література як для дітей молодшого віку, так і для підлітків-старшокласників.

Щодня каталог інтернет-магазину поповнюється сотнями новинок. Також є окрема категорія акцій та пропозицій - можна відстежувати спеціальні знижки від 5 до 20%. У розділі "найпопулярніші книги" можна ознайомитися з хітами продажів. Якщо Ви раптом не можете обрати конкретну книгу, то саме ця категорія допоможе Вам визначитися. Краще ознайомитися з книгою, що Вас зацікавила, допоможе розділ "Рецензії".

Інтернет-магазин Bambook - це економія грошей та часу. Кілька кліків і Ваше замовлення уже в дорозі. Варто лише натиснути "Купити", а потім - "Оформити замовлення". Оплатити книги можна готівкою, карткою через систему LigPay, банківським переведення, через систему Приват 24 або накладеним платежем при отриманні замовлення на пошті. Отримати замовлення можна скориставшись послугами кур'єрської доставки Києвом; особисто приїхати в офіс інтернет-магазину; або скористатися послугами "Укрпошти"/"Нової Пошти"/"Міжнародної доставки поштою".

Зараз ви читаєте новину «Економте час та гроші - купуйте книги в інтернет-магазині "Bambook"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі