понеділок, 07 жовтня 2019 15:11

Дизель шоу. Найближчі виступи в Києві в Палаці Україна

Для шанувальників щирого, душевного і легкосприймаючого гумору запрошуємо відвідати незабутній концерт українського гумористичного колективу Дизель Шоу. На глядачів чекають неповторні емоції, година справжнього сміху і приємні враження.

Їх успіх проявився з перших телепередач. Гумористичний проект Дизель Шоу почав свою діяльність на телеканалі ICTV в 2015 році. А все почалося з того, що колишнім гравцям КВК запропонували створити абсолютно нове гумористичне шоу. Успіх проекту стрімко йшов вгору. Відразу отримавши прихильність з екранів мільйонів українців, концертна група вирушила в турне по Україні. Команда талановитих і досвідчених акторів на повну силу віддаються глядачеві. Всі учасники Дизель Шоу гармонійно спрацювалися і у своїх незабутніх виступах прекрасно доповнюють один одного. Продумані життєві ситуації реалістично виглядають на сцені і змушують глядачів радіти чи переживати за персонажів.

Гумористична група Дизель Шоу впевнено продовжує радувати своїх телеглядачів і гостей концертів.

  Найближчий концерт Дизель Шоу в Києві відбудеться 10 жовтня в Палаці Україна
Найближчий концерт Дизель Шоу в Києві відбудеться 10 жовтня в Палаці Україна

У 2019 учасниками колективу є: Єгор Крутоголов, Вікторія Булітко, Яна Глущенко, Олександр Бережок, Максим Неліпа, Євген Гашенко, Євген Сморигін.

Засновником і художнім керівником Дизель Шоу є Єгор Крутоголов. За гумористичний проект Єгор взявся, маючи величезний досвід роботи в різних програмах. Досвідчений КВНщик не сумнівався в успіху своєї команди, і не помилився. Дизель Шоу відразу зайняла першість у рейтингах, а численні престижні нагороди тільки підтверджують безсумнівний успіх.

Ще один важливий персонаж команди Дизель Шоу - Євген Сморигін. Він так щиро виконує кожну роль, як ніби це не гра на сцені, а ситуація в справжній сім'ї. Його гумористична кар'єра почалася в складі білоруської команди КВК "ЧП". Зараз Євген пов'язав своє життя з Україною. Сморигін працює сценаристом і креативним продюсером, бере участь в різноманітних телевізійних проектах.

  Найближчий концерт Дизель Шоу в Києві відбудеться 10 жовтня в Палаці Україна
Найближчий концерт Дизель Шоу в Києві відбудеться 10 жовтня в Палаці Україна

Щоб гра була досконалою до складу гумористичного колективу входять і дівчата.

Перш за все, потрібно відзначити енергійну і позитивну Вікторію Булітко. Вона талановита у всьому: входження в роль, гра на баяні і живе виконання авторських пісень. Віка стала учасницею Дизель Шоу вже відомою зіркою. Вона закінчила театральний університет і працювала в Театрі молоді, знялася в декількох фільмах і спробувала себе в гумористичному дуеті "Халва". За свою віддану творчість Вікторія Булітко отримала багато значущих нагород і продовжує працювати на радість своїм глядачам.

Компанію по цеху Вікторії становить красуня Яна Глущенко. До початку роботи в Дизель Шоу Яну активно вибирали на ролі в серіалах і художніх фільмах. Крім успішної кар'єри і мільйонів шанувальників молода актриса в гумористичній програмі знайшла найголовніше - справжню взаємну любов. Її обранцем і чоловіком став концертний директор шоу - Олег Збаращук.

  Найближчий концерт Дизель Шоу в Києві відбудеться 10 жовтня в Палаці Україна
Найближчий концерт Дизель Шоу в Києві відбудеться 10 жовтня в Палаці Україна

Знавці справжнього гумору, щирі і відкриті для людей учасники Дизель Шоу запрошують відвідати їх незабутні концерти. Щоб потрапити на вражаюче дійство радимо заздалегідь подбати про квитки. Повний гумору до сліз найближчий концерт Дизель Шоу в Києві відбудеться 10 жовтня в Палаці Україна. Приємний вечір в чудовій компанії забезпечений кожному гостю.

Зараз ви читаєте новину «Дизель шоу. Найближчі виступи в Києві в Палаці Україна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі