пʼятниця, 27 липня 2018 17:04

Де зробити тест на батьківство у Львові

Де зробити тест на батьківство у Львові
В лабораторії по встановленню батьківства Медікал Геномікс Україна, оброблять результати і повідомлять точні дані

Ви часто чуєте порівняння, на кого схожа дитина. Знайомі і навіть незнайомі люди не рідко кажуть, із захопленням, про схожість немовляти на своїх батьків. Вже із самого народження можна побачити цю схожість. Мати відчуває зв'язок з дитиною, а батько? Якщо він не бачить у дитині нічого схожого із собою його починають гризти сумніви: "А чи моя це дитина?"

Але як довести самому собі і при цьому не розрушити родину, що ви є батьком маленького дива? Або навпаки довести, що нічого спільно із цим немовлям у вас нема.

Як зробити аналіз ДНК у Львові

"Наші клієнти роками живуть у незрозумілій ситуації. Вони серцем відчувають, що малюк схожий на іншого чоловіка, але як це довести не знають.

Є лабораторія, яка проводить тест на батьківство у Львові. Процедура досить проста - ви зв'язуєтесь зі спеціалістами, а вони детально розкажуть як взяти аналіз. Жодного болю собі та дитині ви не завдасте", - пояснює спеціаліст.

В лабораторії по встановленню батьківства Медікал Геномікс Україна, оброблять результати і повідомлять точні дані.

"Виявляли як позитивні так і негативні результати. Був і цікавий випадок, коли мама прийшла зробити аналіз на материнство. У неї були сумніви, бо на УЗД жінці двічі сказали, що в неї буде дівчинка, а народився хлопчик. Аналіз на материнство коштує трохи дорожче, ніж на батьківство. Також можна зробити аналіз на далеких родичів, наприклад підтвердити дідуся й бабусю, тітку й дядька", - розповідають спеціалісти.

Аналіз ДНК на батьківство у Львові зроблять за кілька днів. Проводити процедуру можна навіть з немовлятами.

"Завжди переконуємо наших клієнтів, що якщо є сумніви, зробіть ДНК тест на батьківство і спіть спокійно.

Якось в нас був кричущий випадок, коли після ДТП, батько прийшов здати кров на переливання сину, а вона не підійшла. Хлопця він не кинув, знайшов донорів, але коли той вилікувався, зробив тест на батьківство і виявилось, що син не його. Це треба було бачити, як людина плакала. Згодом він покинув родину і переїхав в іншу країну. Але, щоб не ламати собі долю, щоб вас не обманювали, а ви були впевнені у своїх дітях, обов'язково зробіть тест на батьківство у Львові в Медікал Геномікс Україна або ДНК Експерт. І тоді життя не принесе вам додаткових сюрпризів", - радять спеціалісти.

Зараз ви читаєте новину «Де зробити тест на батьківство у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі