середа, 21 липня 2021 15:59

Де та як найкраще пройти лікування від запою

Щоденне вживання людиною великих доз алкоголю призводить до втрати контролю і запою. Це складний прояв залежності, який допомагають долати наркологи. Без втручання фахівців, запій наносить велику шкоду організму і загрожує життю.

  Виведення із запою найкраще пройти в столичній клініці MedicoMente
Виведення із запою найкраще пройти в столичній клініці MedicoMente

Види запоїв:

• псевдозапої - тривають залежно від ситуації й чинників;
• постійне пияцтво з високою стійкістю до етилового спирту - щоденне вживання алкоголю протягом декількох тижнів або місяців;
• переміжне пияцтво – передбачає різке і значне збільшення обсягу випитого алкоголю;
• справжні запої - циклічні періоди інтенсивної тяги до спиртного, які виникають і супроводжуються змінами соматичного і психічного характеру;
• постійне пияцтво з низькою стійкістю до етилового спирту – часте вживання алкоголю малими дозами, перебування в постійному сп'янінні

Виведення із запою Київ найкраще пройти в столичній клініці MedicoMente. Оскільки лікарі-наркологи тут, навіть у найскладніших випадках, гарантують позитивний результат.

Залежний і його оточення часто не можуть розпізнати запій і не усвідомлюють його наслідки. Фахівці назвали ознаки, при яких слід звертатися по допомогу. Серед них - бажання похмелитися, втрата апетиту, блювота, головні болі, підвищення артеріального тиску, пришвидшене серцебиття, порушення координації, втрата орієнтації, тремор кінцівок, слухові й візуальні галюцинації, раптова агресія і тривожність, думки про суїцид.

Якщо не припинити вживати алкоголь і не почати лікування, то відбувається руйнування систем та функції організму. Розвивається цироз печінки, панкреатит, гастрит, виразка, ниркова недостатність, внутрішні кровотечі. Через порушення роботи серцево-судинної системи виникають гіпертонія, ішемічна хвороба серця та інфаркт. Здає центральна нервова система, що виражається у судомах, епілепсії та алкогольній комі. Ушкоджується мозок - алкогольне недоумство і деменція. Виникає загроза імпотенції та безпліддя.

Для виведення із запою обов'язково проводять комплексне обстеження організму, огляди терапевта і профільних лікарів. Лікують у палаті інтенсивної терапії під цілодобовим медичним наглядом і з дотриманням суворої анонімності. Займаються відновленням фізичного і психічного здоров'я людини.

  Виведення із запою найкраще пройти в столичній клініці MedicoMente
Виведення із запою найкраще пройти в столичній клініці MedicoMente

Перевага MedicoMente полягає у використанні власних ліцензованих методик, які відповідають міжнародним протоколам. Застосовують індивідуальний підхід. Тому вихід із запою відбувається у комфортних умовах, безпечно та безболісно.

При потребі, установа проводить підтримувальну терапію протягом року у вигляді консультацій і спостережень навіть після повного позбавлення від алкогольної залежності.

ТОВ "МЕДІКОМЕНТЕ". Ліцензія на медичну практику наказ МОЗ України від 04.04.2019 р. № 726 "Про ліцензування медичної практики", видана Міністерством охорони здоров'я України.

 
Зараз ви читаєте новину «Де та як найкраще пройти лікування від запою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі