середа, 02 грудня 2020 15:33

Де отримати кредит під заставу квартири в Україні під низький відсоток

При адекватній оцінці власних фінансових можливостей кредит під заставу квартири не несе ніяких ризиків для позичальника, більш того, заставний займ має цілий ряд переваг перед стандартним кредитуванням. Щодня в Україні сотні людей оформляють кредит під заставу квартири або іншої нерухомості звертаючись в банк або в приватну фінансову компанію. У чому вигода кредиту під заставу квартири і де його оформити на вигідних умовах? Найбільш надійною комерційною кредитною організацією на сьогоднішній день є "UniGroup", головний офіс якої розташований в Києві. "UniGroup" надає можливість швидко отримати кредит під заставу квартири практично в будь-якому обласному центрі України.

 

Умови кредитування від "UniGroup"

Чесні і взаємовигідні кредити під заставу нерухомості - це девіз професійної команди "UniGroup". Що пропонує компанія

· Кредит під заставу квартири на території Києва, Київської області, Харкова, Одеси, Львова, Дніпра, Полтави, Житомира та інших міст;
· Сума позики - 30 000 - 50 000 000 гривень (або в іншій валюті відповідно до курсу);
· Фіксована ставка по кредиту - всього 1,5% на місяць;
· Термін кредитування - до 10 років.

Заявка на кредит розглядається протягом декількох хвилин, в той же день Ви можете отримати всю суму позики готівкою в банку. Дізнатися про можливості отримання кредиту під заставу квартири в Вашому місті Ви можете в онлайн-чаті на сайті "UniGroup" або за контактним номером телефону.

У чому перевага кредиту під заставу квартири від "UniGroup"

За останні 15 років клієнтами "UniGroup" стали тисячі фізичних та юридичних осіб, які змогли реалізувати свої ідеї завдяки фінансовій підтримці компанії. Чому варто звернутися в "UniGroup"?

· Найбільша сума кредиту в Україні;
· Розгляд заявки - не більше 10 хвилин;
· Кредит під заставу квартири можна отримати з 18 років;
· Розмір позики дорівнює 90% від ринкової вартості квартири клієнта;
· Для отримання кредиту не потрібна довідка про доходи;
· Є можливість оформити позику з будь-якою кредитною історією;
· Фахівці компанії безкоштовно оцінюють заставну нерухомість і допомагають оформити всі необхідні документи.

Дізнайтеся більше про заставне кредитування в "UniGroup" зв'язавшись з менеджером компанії по телефону + 38-067-434-56-46.

Послуги надає ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "ПАН КРЕДИТ" (код за ЄДРПОУ 40518384, свідоцтво про реєстрацію ФУ серія ФК № 770 від 07.07.2016 року). Ліцензія на провадження господарської діяльності з надання фінансових послуг (крім професійної діяльності на ринку цінних паперів) видана Нацкомфінпослуг розпорядженням №1310 від 25.04.2017 року.

Зараз ви читаєте новину «Де отримати кредит під заставу квартири в Україні під низький відсоток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі