пʼятниця, 16 серпня 2019 14:34

Де купити якісне і недороге дитяче взуття

Осінь не за горами. Серпень – час, коли дітей збирають до школи чи дитячого садочку. Як же важливо обрати не лише красивий одяг, а й зручне і стильне взуття. А якщо воно ще й за доступними цінами – будуть задоволені й діти і батьки.

  Інтернет-магазин Теремок пропонує якісне дитяче взуття за низькими цінами
Інтернет-магазин Теремок пропонує якісне дитяче взуття за низькими цінами

Досі не можете знайти магазин з якісним, зручним і красивим взуттям для вашої дитини? В інтернет-магазині Теремок представлене якісним дитяче взуття у Києві за дуже низькими цінами. Тут ви знайдете те, що потрібно вашій дитині й зекономите вдвічі.

"Цього року не мала багато часу, щоб зібрати дитину до школи. Думала їхати на базар і скуплятися там. Але ціни – зашкалюють. Сусідка порадила інтернет-магазин Теремок. Зайшла до них на сайт і розбіглися очі, ціни просто вогняні. Замовила синові дві пари кросівок і туфлі. Заплатила за все 3000 гривень. Доставили безкоштовно. Магазин Теремок – це щаслива знахідка. Дуже рекомендую", - каже Інна Бевз з Києва.

Зайшовши на сайт дитячого взуття у Києві ви зможете обрати бренд, розмір, колір, країну виробника, тип взуття та навіть ввести вікову категорію вашої дитини.

"Маю трьох дітей. Всі вже ходять у школу. Кожного року вибір взуття – це найбільша проблема для нашої сім'ї. 2 місяці тому колега на роботі замовила доньці босоніжки. Спитала звідки. Вона каже – Теремок. Подумала, якщо в інтернеті – то або неякісно, або дорого. Та через декілька днів все ж зайшла до них на сайт. Кросівки за 940 гривень. У мене був приємний шок. Тепер на 3500 гривень можу взути трьох дітей. Раніше витрачала на це по 7 тисяч. А головне, взуття і справді якісне. Діти задоволені", - каже Марта Куденко з Кропивницького.

Купити дитяче взуття тепер не складає труднощів. В магазині teremok.com.ua консультанти допоможуть підібрати необхідну модель і потрібний розмір туфельок або черевичок з урахуванням особливостей стопи дитини. У розділі "Корисна інформація" ви можете дізнатися кому і в яких випадках носити ортопедичне взуття.

  Розмірна сітка
Розмірна сітка

Магазин дитячого взуття у Києві пропонує продукцію з натуральних матеріалів – шкіра, повсть, текстиль.

"Син грає у футбол. Це означає, що кожних 2 місяці купуємо нові кросівки. Усі рвуться. Поїхали в магазин Теремок у Києві. На 3 тисячі купили дві пари кросівок з натуральної шкіри. Бігає вже третій місяць, не рвуться і навіть не потріскали ніде. Головне – це зручне взуття. Для маленького спортсмена – це дуже важливо. Тепер – тільки Теремок", - каже Олег Кузьмин з Тернополя.

Якщо ви і досі шукаєте якісне, зручне і красиве взуття для вашої дитини – не гайте часу. Магазин дитячого взуття у Києві Теремок – це унікальна можливість заощадити кошти і носити дійсно якісне взуття. Зробіть правильний вибір!

Зараз ви читаєте новину «Де купити якісне і недороге дитяче взуття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі