середа, 15 березня 2017 12:26

Чому купувати контактні лінзи найвигідніше в інтернет-магазині?

Чому купувати контактні лінзи найвигідніше в інтернет-магазині?

Часом складно вибрати - окуляри чи м'які контактні лінзи (МКЛ). Якщо ви все ж таки зупинилися на лінзах, але не знаєте яку модель вибрати і де купити, можете сміливо звертатися в найближчий офтальмологічний центр або спеціалізований інтернет-магазин. Наступне важливе питання, на яке потрібно відповісти: купити одноденні лінзи, на півроку або кольорові?

"Для вибору коригуючих зір контактних лінз однозначно потрібне обстеження в окуліста", - розповідає лікар-офтальмолог Тетяна Остапенко. - Він визначить ступінь порушення зору, випише рецепт на МКЛ та порекомендує тип, що найбільше підходить".

З цим рецептом можна придбати контактні лінзи там, де найбільш зручно самому клієнту. Однак не забувайте, що до покупки потрібно підійти відповідально! Абсолютно безпечно, і найдешевше, замовити в спеціалізованому інтернет-магазині. До того ж там найбільший вибір і багато акційних пропозицій. Наприклад, найбільш розповсюдженою є акція "3 + 1", коли до упаковки з трьох лінз четверту ви отримуєте в подарунок. Також часто в подарунок можна отримати розчин або контейнер.

Олена Панадій 11 років користується лінзами. Для себе вибрала сайт mkl.ua. Зараз вона віддає перевагу лінзам "Focus DAILIES Aqua Plus".

"Раніше я користувалася лінзами на 6 місяців. Ось уже рік користуюся одноденними. "Focus DAILIES Aqua Plus" - це сучасні лінзи, що не потребують додаткового догляду від американського виробника. Дуже зручні і комфортні, мають ефект додаткового потрійного зволоження. Вони не пересушують очі, тому що відмінно зволожені і комфортні протягом всього дня. Такий вибір допоміг зробити менеджер сайту. Я працюю головним бухгалтером. Цілий день за комп'ютером і мала проблему "сухих" очей. Коли менеджер сайту про це почула, порадила спробувати саме ці лінзи. Я дуже задоволена новим вибором" , - говорить Олена.

Що важливо при замовленні лінз через сайт?

• Необхідно мати "свіжий" (не раніше 1 року) виписаний окулістом рецепт, саме на МКЛ, а не на окуляри;
• Уважно вивчіть на сайті всі параметри вподобаних вами лінз;
• Обов'язково прочитайте відгуки досвідчених користувачів;
• Попросіть менеджера розповісти про актуальні акційні пропозиції.

"Коли я починала носити лінзи, всі вони були переважно з терміном носіння на 3 місяці або на півроку. Додатково я завжди купувала до них розчин, очищаючі ензимні таблетки або пероксидну систему. Сучасні лінзи більш технологічні, комфортні і не вимагають особливого догляду. Завдяки новим технологіям і матеріалам, лінзи краще пропускають кисень і добре зволожені. Щоб підбір був успішним, прислухайтеся до порад лікарів і консультантів сайту. Вони добре орієнтуються в новинках і підкажуть, які лінзи мають найкраще поєднання ціна-якість. А ще, на сайті mkl.ua приголомшливий вибір контактних лінз на всі випадки життя ", - додає Олена.

Зараз ви читаєте новину «Чому купувати контактні лінзи найвигідніше в інтернет-магазині?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі