понеділок, 15 травня 2017 16:43

Чохол для телефону: потрібен чи ні?

Чохол для телефону: потрібен чи ні?
Чохол захищає телефон від можливих наслідків удару або падіння та додає дизайну особливої родзинки

Купівля нового телефону завжди супроводжується приємним хвилюванням. А якщо в планах придбати легендарний iPhone 7, то радості й зовсім немає меж.

Однак така дорога річ вимагає до себе особливого ставлення: адже не хочеться викинути гроші на вітер. Тому краще відразу купити чохол для iPhone 7. Він захистить його від можливих наслідків удару або падіння і додасть дизайну родзинку.

Телефон захищений — термін служби продовжений

Згідно з результатами дослідження, більше половини власників смартфонів втрачали, кидали та іншим чином "калічили" свої пристрої. З них близько 37% дряпали дисплей, 29% проливали напої на телефон і цілих 20% впускали їх в туалет! Чи гідний такого ставлення iPhone 7 або будь-який інший дорогий девайс? Однозначно ні. Тому варто ставитися до смартфону більш акуратно і забезпечити йому додатковий захист у вигляді чохла.

Захисні аксесуари представлені в широкому розмаїтті. Можна купити практично будь-який варіант в залежності від бажаного матеріалу, дизайну і забарвлення. Але незалежно від типу чохла практично всі вони виконують такі функції:

• захищають пристрій від подряпин, відколів і потертостей, що з'являються через падіння або в процесі експлуатації;
• приймають на себе силу удару, що знижує ймовірність пошкодження матриці, лінзи камери й інших конструктивних елементів;
• надають смартфону новий оригінальний дизайн в залежності від стилю аксесуара.

Деякі моделі чохлів, наприклад, книжки або фліп, захищають телефон з усіх боків. Такий варіант підійде для користувачів, які особливо турбуються про цілісність дисплея. Але захистити екран можна і за допомогою спеціальної плівки або скла. Тому ті, кому не до вподоби специфічний дизайн чохлів-фліпів, можуть сміливо знайти непогану альтернативу.

Найоригінальніші

У гонитві за індивідуальністю багато власників iPhone 7 шукають креативні чохли для свого улюбленого пристрою. За великого бажання у продажу можна знайти аксесуар в стилі стімпанк, вінтажної фотокамери, старого телефону "Нокіа" та навіть виріб із дзеркалом!

У будь-якому випадку для щоденного використання краще зупинитися на більш корисному чохлі, який буде красивим в плані дизайну і зможе виконувати своє основне призначення — захищати пристрій.

Зараз ви читаєте новину «Чохол для телефону: потрібен чи ні?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі