понеділок, 20 вересня 2021 11:06

Чи можна вилікувати ігроманію

  Фахівці центру MedicoMente забезпечують пацієнтам лікування ігроманії
Фахівці центру MedicoMente забезпечують пацієнтам лікування ігроманії

Надмірне захоплення іграми призводить до залежності і перетворюється на захворювання. Псує людині життя подібно як алкоголізм чи наркоманія. До ігрової залежності слід ставитися серйозно і лікувати її.

Ігри стимулюють вироблення дофаміну – гормону щастя, та адреналіну - свого роду наркотику. Заради них, гравець готовий на все і перетворює своє життя на трагедію.

Цю хворобу називають ігроманією, лудоманією або гемблінг-залежністю. Проявляється у патологічному потязі до ігор. Лікування ігроманії Київ проводить клініка MedicoMente.

Стадії ігрової залежності:

• І стадія (ступінь виграшів) – нерегулярні ігри, несе розважальний характер.
• ІІ стадія (ступінь програшів) – ігри починають домінувати над основними життєвими інтересами. Гравець віддаляється від реального життя, азарт замінює йому всі інші емоції.
• ІІІ стадія (ступінь розпачу) – ігри підміняють реальність на віртуальний світ. Спілкування з людьми поза іграми - мінімальні. Порушуються основні функції психіки. З'являється "ломка", психози, панічні атаки, депресії.
• IV стадія (ступінь безнадійності) – фізіологічна і психологічна деградації особистості, можуть призвести до суїциду.

Почати лікування можна з будь-якої стадії. Та чим раніше, тим краще.

Терапія будується індивідуально та конфіденційно для кожного пацієнта. Включає:

• мотивацію;
• медикаментозну терапію;
• психотерапію;
• ібогаїн терапію (лікування на рівні підсвідомості)

  Фахівці центру MedicoMente забезпечують пацієнтам лікування ігроманії
Фахівці центру MedicoMente забезпечують пацієнтам лікування ігроманії

Фахівці центру MedicoMente забезпечують пацієнтам лікування ігроманії - від початку і до повного психічного і фізичного відновлення організму. Використовують власні ліцензовані оригінальні методики, міжнародні протоколи та індивідуальний підхід.

Для пацієнтів у клініці обладнані одно-, двох- і трьохмісні палати готельного типу, організоване ресторанне харчування з урахуванням побажань пацієнта, охорона і цілодобове спостереження, тренажерний зал, фізіотерапія, масаж, послуги косметолога і омолоджуючі процедури, кабельне телебачення, апаратне обладнання експертного класу (плазмаферез, лазерне і ультрафіолетове опромінення крові, лімфодренаж). У клініці не використовується примусовий вид терапії! Лікування ігроманів проводиться в стаціонарі і тільки з добровільної згоди пацієнта.

Особливістю центру є можливість провести додаткову діагностику і лікування супутніх захворювань. Для цього залучається лікарі всіх профілів з досвідом, сучасне обладнання згідно критеріїв МОЗ України.

MedicoMente знаходиться за 40 хвилинах їзди від центру Києва. Можливий трансфер із залізничного вокзалу і аеропортів.

ТОВ "МЕДІКОМЕНТЕ". Ліцензія на медичну практику наказ МОЗ України від 04.04.2019 р. № 726 "Про ліцензування медичної практики", видана Міністерством охорони здоров'я України.

 

Зараз ви читаєте новину «Чи можна вилікувати ігроманію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі