понеділок, 24 червня 2019 11:13

Б/У авто з Кореї. Японська якість за китайською ціною
5

  Як купити б/у авто з Кореї в Україні?
Як купити б/у авто з Кореї в Україні?

Корейська автомобільна промисловість зробила справжній подвиг, перетворившись за два десятиліття з низькоякісного виробника, у потужного гравця на світовій автомобільній арені.

Розвиток відбився на внутрішньому ринку, зокрема, на вторичці. Це сприяло тому, що в Кореї розробили і ввели у дію державні програми на експорт вживаних авто. Була створена відповідна інфраструктура, зокрема аукціони, щоб отримати можливість продавати вживані автівки по всьому світу. Тож, що потрібно знати про ці автомобілі, як можна купити б/у авто з Кореї в Україні і які головні переваги отримує покупець, розглянемо у цьому матеріалі.

Якість та стан

Для внутрішнього ринку, автовиробники тримають високу планку якості збірки. Машини нічим не поступаються у якості японським. Сервіс обслуговування, дорожня інфраструктура сприяють тому, що вживані авто перебувають у майже відмінному стані. І головне – всі вони цілі.

  Як купити б/у авто з Кореї в Україні?
Як купити б/у авто з Кореї в Україні?

Купуючи авто з Кореї його не потрібно ремонтувати. Машини мають європейські шкали вимірювання швидкості, температури, тощо, і такі ж самі прилади освітлювання. До того ж, корейські авто розмитнюються на загальних положеннях: вартість авто, вік, тип та об'єм двигуна.

Унікальність вибору

На ринку Кореї продаються моделі, які створені виключно для внутрішнього продажу. Наприклад, надзвичайно популярна модель седану Kia Optima у Кореї має дизельну модифікацію. Крім того, в Кореї надзвичайно популярні автомобілі які працюють на газу пропан-бутан, при чому газобалонне обладнання встановлюється на заводі, використовують єдину газову паливну систему і навіть не мають бензобаків.

Ціни на Б/У авто з Кореї

У порівнянні з українськими цінами на аналогічні моделі, привезена машина з Кореї обійдеться на 25-30 відсотків дешевше. Для порівняння, приведемо декілька найбільш популярних моделей:

 
  Як купити б/у авто з Кореї в Україні?
Як купити б/у авто з Кореї в Україні?

На жаль, корейські аукціони доступні лише авторизованим дилерам і є платними. Тому приватна особа вимушена звертатися до посередника. Компанія AtlanticExpress дає можливість замовити авто з Кореї під ключ. Підбір автомобілів проводять професійні менеджери, які знаходяться у Кореї.

Зараз ви читаєте новину «Б/У авто з Кореї. Японська якість за китайською ціною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі