четвер, 15 жовтня 2020 16:53

"Автоцех" забезпечує надійну доставку вантажів за кордон

"Автоцех" забезпечує надійну доставку вантажів за кордон
Персонал "Автоцеху" пропонує широкий спектр комерційних послуг доставки за доступними цінами

З кожним роком українці все більше їздять працювати у Європу і встановлюють ділові відносини з тамтешніми компаніями. Збільшився попит і на міжнародні вантажоперевезення.

Щоб товар доставили вчасно і неушкодженим потрібно довіряти його професійним компаніям. Вони забезпечують не лише вантажівкою, а й організовують проходження митного контролю, дотримуються правил і стандартів країн звідки привозиться або вивозиться товар. Співробітники таких компаній володіють іноземними мовами і мають досвід домовленостей із зарубіжними партнерами. Для клієнтів підбирають оптимальні маршрути, з урахуванням виду та обсягу вантажів, якості доріг та погодних умов.

Виконанням замовлень на найвищому рівні займається транспортна компанія Автоцех. Вона з 2014-го успішно займається автоперевезенням різних типів вантажів в країни Європи і СНД. Серед її клієнтів великі та дрібні виробники, державні компанії. Свою продукцію вже довірили перевозити ‎Caparol, "Поліфарб", "Королівський смак", "УАП", "Метінвест", "Маммут" та багато інших.

Завдяки набутим знанням і досвіду в галузі міжнародних перевезень, персонал "Автоцеху" пропонує широкий спектр комерційних послуг доставки за доступними цінами. Вони здатні заздалегідь прорахувати витрати та перевезення, економлять час і гроші клієнтів. Домовитись про все можна телефоном. Після цього складається договір і рахунок фактура.

Для виконання міжнародних вантажних перевезень водії проходять ретельний відбір і отримують спеціальний дозвіл на роботу. Переміщення відбувається абсолютно прозоро на кожному етапі. До кожного застосовується індивідуальний підхід.

Популярністю користуються збірні перевезення з Туреччини та Європи. Цей варіант підходить для тих, кому необхідно доставити невелику кількість продукції. Вантажівку заповнюють товарами різних замовників. За рахунок цього ціна для клієнтів значно зменшується. Вони економлять на транспортуванні, але не на якості. Доставка в контейнерах забезпечує 100% збереження продукції.

У транспортній компанії "Автоцех" можна орендувати машину з водієм на тривалий термін або ж зробити одноразове замовлення. Наявні машини зможуть перевезти вантажі будь-якої складності, починаючи від негабаритного обладнання, закінчуючи довгомірними речами.

Зараз ви читаєте новину «"Автоцех" забезпечує надійну доставку вантажів за кордон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі