четвер, 13 серпня 2020 14:08

Андрій Чепік - абсурд чи божевілля? Вся правда про The Best Marketing

  Компанія The Best Marketing впевнено набирає обертів в темі Онлайн освіти
Компанія The Best Marketing впевнено набирає обертів в темі Онлайн освіти

Ім'я "Андрій Чепік" зараз у всіх на вустах. Його компанія The Best Marketing впевнено набирає обертів в темі Онлайн освіти. А багато інфокоучів вважають Андрія - гуру Автовороронок в месенджерах...

Але чи так це насправді? І який освітній продукт Андрія Чепіка Ви отримаєте на практиці?

Звичайно можна загугли "Андрій Чепік відгуки", подивитися сотні кейсів на ютубі, почитати відгуки про його курси на сторінках в соц мережах... Але всі розуміють, що погані відгуки тут же видаляються і ніхто не покаже себе з гіршого боку.

Тому я вирішив перевірити компанію The Best Marketing особисто! Щоб написати - Як є насправді:

1. Знайшов в Гуглі рекламку Безкоштовного марафону щодо Чат-ботів, зареєструвався і в той же день потрапив в Автоворонку Андрія Чепіка. Вже з першого дня мене вразив двіж, який проходив на Марафоні і я тихенько спостерігав з думкою "ну так, це розводняк". Така думка в мене була рівно 1 день, поки я не створив свого Чат-бота Telegram і не продав його клієнту за 80 зелених. Тут же я зрозумів, що на цій темі можна заробляти реальні гроші...

2. Я купив курс Андрія Чепіка по Автоворонках на топовому пакеті Б-52.

3. Ще мене додали в Club Андрія Чепіка в телеграмі - там більше 5 тисяч учасників. Відразу скажу - люди в клубі живі, не куплені. Можеш спілкуватися, ділитися своїми результатами або знайти колег зі своєї ніші.

4. Зараз я на третьому тижні навчання, заробив 300 зелених вже на другому блоці. Але не все так гладко - є куратори, які "не злізуть" з тебе, поки ти не здаси домашку. Вчитися в неспішному руслі не вийде - Андрій вичавлює максимально швидкий результат з кожного учня.

5. Але що реально вразило - так це Zoom-розбори особисто з Андрієм. Такого "божевільного" треба пошукати, по 5-6 годин креативу, тільки заради них варто було йти на пакет в особистою працею.

Коротше, хоч я і не збирався вникати і проходити до кінця це навчання, але вже зараз відчуваю, що тема Автоворонок - це моє і я відкрию своє міні Digital агентство, так як на цьому можна реально заробляти і Чепік тому в допомогу.

А ще на курсі відбувається божевілля - це трансформаційні завдання вихідного дня. Мій мозок перепрошився. Особливо сподобалася тема з мобільною гігієною у вихідні, прогулянки в парках. Скажу точно - я позбувся ніяковості! Раніше навіть думка про те, що треба публічно щось сказати, викликала неприємні емоції. Зараз я спокійно проводжу прямі ефіри в Instagram, так як хочу виграти подарунки в гейміфікації Андрія Чепіка.

Загалом, про Андрія можна думати по-різному: він емоційний і за словом в кишеню не полізе. Але те, що Андрій Чепік - трудоголік і живе своєю справою, в цьому я переконався! І звичайно, цим від нього заряджаєшся. А курс я все-таки закінчу і зароблю свої перші 5000 зелених вже в своєму Digital агентстві, яке я вчора офіційно зареєстрував.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Чепік - абсурд чи божевілля? Вся правда про The Best Marketing». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі