пʼятниця, 30 квітня 2021 13:48

Якісний ортопедичний матрац - гарантія міцного, здорового сну

 

Приблизно третину життя людина проводить уві сні. Можна сміливо стверджувати: якісний, здоровий нічний відпочинок необхідний. Наскільки добре людина зможе висипатися, визначається різними факторами - деякі не піддаються нашому впливу, інші цілком можливо контролювати. До основних критеріїв, що впливає на міцний, здоровий сон, відноситься комфортне спальне місце.

Незалежно від того, на якому ліжку, дивані або кріслі спить людина, цілком під силу для кожного забезпечити ідеальне спальне місце. Гарною підмогою в цьому питанні являються недорогі ортопедичні матраци, за доступною ціною, що гарантують комфортний, міцний, здоровий сон. Багато виробників пропонують в Україні широкий асортимент ортопедичних матраців - кожна людина зможе підібрати ту модель, яка буде оптимальною для неї.

 

Вибір ортопедичного матраца: 3 важливих критерії

У деяких людей розбігаються очі, коли вони розглядають вітрини магазинів або каталоги інтернет-сайтів, на яких представлені матраци. Часто виникає закономірне питання: яка модель підійде особисто для мене? Щоб розібратися, пропонуємо звернути увагу на 3 важливих критерії:

1. наповнювач;

2. габарит;

3. вартість.

 

При виборі моделі матраца, спочатку увагу варто звертати саме на наповнювач — від нього, переважно, залежать ортопедичні характеристики спального місця. Виробники часто використовують різні матеріали для наповнення свого виробу, їх основним призначенням є підтримка тіла людини в анатомічно правильному положенні. Умовно всі матраци діляться на пружинні і безпружинні, додатково застосовуються і інші наповнювачі — повсть, кокосова койра, та ін. Рекомендується, уникати занадто м'яких матраців, так як їх ортопедичні властивості мінімальні.

Другим важливим критерієм є розміри - важливо, щоб вони оптимально відповідали габаритам ліжка. Так, спальне місце буде зручним, комфортним, довговічним.

Для багатьох людей важливим фактором є ціна. Підбираючи ортопедичний матрац, добре шукати баланс між якістю, комфортом, вартістю. В інтернет-магазині "Табуретка" можна матраци купити за доступною вартістю, бездоганної якості!

Зараз ви читаєте новину «Якісний ортопедичний матрац - гарантія міцного, здорового сну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі