субота, 23 травня 2020 10:15

Якісне насіння – це запорука хорошого врожаю

Посівний сезон в розпалі, але ви не знаєте, де взяти хороше насіння. Те, яке є, родить через рік, і то лише за сприятливих погодніх умов. У такому випадку, щоб не залишитись без врожаю, фермери замовляють надійну продукцію в інтернет-магазині "АгроТорг".

  Інтернет-магазин реалізує якісну сільськогосподарську продукцію 6 років
Інтернет-магазин реалізує якісну сільськогосподарську продукцію 6 років

З 2014 року сайт працює і займається реалізацією сільськогосподарської продукції. За цей час став надійним постачальником насіння кукурудзи, сої та соняшнику, мікродобрив та засобів захисту посівів. Команда сайту – фахівці з аграрної галузі, які точно знають свою справу і всі її аспекти.

Працівники інтернет-магазину "АгроТорг" поставили собі за мету запропонувати зручний сервіс для отримання необхідної агро продукції. Вони здійснюють головне бажання клієнта - гарантовано якісний посівний матеріал в потрібний термін і за вигідною ціною.

"АгроТорг" спеціалізується на широкому спектрі агрохімії, реалізує насіння найбільш популярних культур в Україні та препарати для поліпшення врожайності. На сайті величезний асортимент товарів - більше 700. Також більше 400 найменувань засобів для захисту рослин: гербіциди, фунгіциди, інсектициди, протруйники, десиканти, фуміганти, прилипачі, стимулятори і регулятори росту.

Тут зможуть знайти потрібні для себе насіння власники агробізнесу, фермери та оптові покупці. Але це зовсім не означає, що сервіс не доступний для звичайних господарів. Запропонувати потрібну і якісну продукцію зможуть усім.

"АгроТорг" співпрацює з українськими виробниками і офіційними представниками угорських, німецький та інших аграрних компаній.

Вся продукція на сайті має необхідні сертифікати якості від виробника, а також є ліцензія на торгівлю пестицидами.

Крім того, що Вам допоможуть і порадять у виборі продукції. Також кожному покупцеві "АгроТорг" дарує подарунок – Довідник агронома.

  Команда сайту "АгроТОрг" – фахівці з аграрної галузі, які точно знають свою справу і всі її аспекти
Команда сайту "АгроТОрг" – фахівці з аграрної галузі, які точно знають свою справу і всі її аспекти
Зараз ви читаєте новину «Якісне насіння – це запорука хорошого врожаю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі