вівторок, 14 вересня 2021 11:59

Яке канцелярське приладдя знадобиться школярику

Яке канцелярське приладдя знадобиться школярику
Перелік необхідного канцелярського приладдя залежить від віку дитини. Фото: Голос Сокальщини

Іде дитина до 1-го класу чи вже прямує в 11-й, підготовка до школи — процес, який завжди викликає хвилювання. Аби не нервуючи, максимально швидко та за оптимальною ціною придбати усе необхідне, достатньо завітати у магазини "АШАН". Зокрема, перейшовши за посилання https://auchan.ua/ua/kanceljarskie-tovary/, ви знайдете канцелярське приладдя для учнів різних класів. Замовивши товари в інтернет-магазині auchan.ua, зможете отримати їх у найближчому до вас пункті обслуговування клієнтів або відділенні "Нової Пошти".

Головні правила шкільного шопінгу

Аби не розгубитися та придбати саме те, що потрібно, запам'ятайте кілька нескладних правил:

Покупка має відповідати віку дитини. Ідеться, зокрема, про кількість сторінок в зошитах, їхнє стилістичне оформлення, види ручок тощо.

Не купуйте канцелярське приладдя комплектами, оскільки нерідко там є зайві речі. Хоча, якщо всі наявні у наборі предмети вам потрібні, то чому б і ні.

Узгоджуйте покупку з дитиною, її смаками.

Список потрібної канцелярії

Звісно, перелік канцелярського приладдя залежить від віку дитини. Ви чудово розумієте, що, приміром, старшокласникам не знадобляться зошити в косу лінію. Тож коригуйте наведений нижче перелік відповідно до потреб саме вашої дитини.

Отже, до школи запасіться:

• зошитами відповідного обсягу. Також знадобляться обкладинки до них. Зазвичай на кожний предмет потрібно 2–3 зошити з різною кількістю сторінок — для занять у класі та контрольних робіт;
• ручками. Першокласникам слід купувати лише кулькові. Старшим дітям можна придбати й гелеві або масляні ручки;
• кольоровими та простими олівцями;
• стругачками (найкраще з контейнером) та гумками для стирання;
• приладдям для зберігання канцелярії — пеналом, теками для зошитів, атласів, контурних карт, альбомів;
• щоденником. Також потрібно придбати обкладинку для нього. Щоденник нині наче й не обов'язковий, але для самоорганізації дитини краще ним усе-таки користуватися.

Зараз ви читаєте новину «Яке канцелярське приладдя знадобиться школярику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі