понеділок, 14 травня 2018 14:10

Як зробити тест на батьківство у Дніпрі

Як зробити тест на батьківство у Дніпрі
Тест ДНК на батьківство, який можна зробити у Дніпрі, має точність результатів від 99,99% до 100%

"Я 18 років виховував чужу дитину, - розповідає Сергій з Дніпра. - Виявилось, що дітей поміняли в пологовому будинку, випадково. Тоді ще були спільні палати. Жінка важко народжувала, акушерка недогледіла хлопчика і прикріпила бірку на іншу дитину. Це я знаю тепер, а тоді, з пологового я забрав дружину з чужим сином. Я бачив, що дитина на мене не схожа, але жінка переконувала, що син пішов у її рідню. Знайшла схожий носик, вушка. Потім якось із цим питанням змирився, в нас народилось ще двоє дітей. А коли старшого відправляли в армію, прийшов у військомат на збори і бачу, що на порозі стою я. Серце йокнуло. Молодий хлопчина був дуже на мене схожий. Підійшов, познайомились, розговорилися. Виявилося, що наші сини народилися в один день і в одному й тому ж пологовому. Але ми жили в місті, а ті люди в пригороді. Думка, що то мій син не давала мені спокою".

Сергій кілька місяців не міг знайти, як перевірити чи той молодий хлопець справді його син.

"Я випадково натрапив на оголошення "Тест ДНК на батьківство у Дніпрі, точність від 99,99% до 100%". Спершу пішов на консультацію в пункт збору біоматеріалу який знаходиться в Дніпрі. Там мені детально розказали, що потрібно для аналізів.

Як зробити тест на батьківство у Дніпрі

В Медікал Геномікс Україна запропонували на вибір два способи збору- самостійно і медичним працівником. Процедура по забору аналізів досить проста, вона не потребує ніяких серйозних обстежень. Збір зразків ДНК проводиться кваліфікованим медичним персоналом, але я обрав самостійний збір зразків ДНК.

Ціна та точність проведення тесту ДНК в Дніпрі

Тест ДНК в Дніпрі коштує прийнятно, а достовірність складає від 99,9% і вище у разі підтвердження, і 100%- у разі виключення батьківства. Взагалі, вартість коливається від 4300 до 11500 грн.

Того хлопця з частини на обстеження я привести не міг, але спеціаліст підказав, як взяти аналіз на батьківство без моєї участі.

Не вдаючись до деталей, я зібрав необхідні мені зразки. Мої передчуття підтвердились. Чужа дитина і правда, виявилась моїм сином. Потім ми почали з'ясовувати обставини. Виявилось, що через халатність акушерки я втратив свою дитину", - розповідає Сергій.

"Якби я зробив тест, ще тоді, коли діти були малими, ми б з дружиною не відчували таку біль за те шо наш син ріс в чужій родині..

Зараз нам з дружиною дуже складно, бо ми виховали і любимо свого сина, але в душі я розумію, що маю сказати тим батькам про те, що їхній син у нас. Тішить тільки те, що в тій родині нашого біологічного сина теж любили і виховували як справжнього чоловіка.

Чоловік радить кожному батьку робити аналіз ДНК в Медікал Геномікс Україна або ДНК Експерт і не чекати, як це робив він.

Зараз ви читаєте новину «Як зробити тест на батьківство у Дніпрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі