субота, 11 травня 2019 13:30

Як знайти гарячий тур до Єгипту

Відпустка - занадто цінний час в році, щоб витрачати його на неякісний відпочинок. Планувати подорож, особливо на літо, бажано завчасно, адже тоді буде можливість вибирати з великого асортименту пропозицій. Існує необачна думка, що гарячі тури, куплені за пару-трійку днів до вильоту - найвигідніші. Але ще вигідніше - бронювати тур задовго до настання відпустки. Чим раніше приймете рішення про покупку, тим більше заощадите. Якщо звернути увагу на Єгипет від Tui.ua, вивчити весь асортимент пропозицій, стає зрозуміло, що немає сенсу чекати гарячих пропозицій, адже ціни доступні навіть в самі "затребувані" дати. Якщо ж дуже хочеться придбати гарячий тур - варто знати деякі нюанси.

 

Гарячий тур - що це

Кожен великий туроператор, готуючись до туристичного сезону, скрупульозно підраховує кількість туристів, які зможе відправити на відпочинок. Єгипет - це літо круглий рік. Тому не дивно, що ці компанії завчасно підбирають готельний фонд, купують місця в літаках, роблять передоплату. Як тільки з партнерами узгоджені ціни - сформовані тури надходять у продаж і купити їх можна на багато місяців вперед. Ближче до дати вильоту, переважно, всі місця в літаку вже зайняті. Але буває, що якась кількість турів залишаються проданими. Тоді, з метою мінімізації фінансових ризиків, оператор істотно знижує ціну, щоб максимально знизити можливі втрати. Тому логічно, що шукати гарячий тур з вильотом через півроку - безглузда витрата часу.

 

Як забронювати тур за вигідною ціною

Є кілька способів придбати тур до Єгипту і будь-яку іншу країну максимально вигідно:

1. Звернутися до фахівців туроператора TUI Ukraine. Грунтуючись на побажаннях туристів і доступному бюджеті, кожному підберуть путівку. Це може бути не тільки гарячий Єгипет, а й вигідні пропозиції по турецьким курортам. В асортименті пропозицій - понад 20 різних напрямків і в індивідуальному порядку для кожного підберуть максимально відповідний варіант.

2. Лайфхак, що дозволяє істотно заощадити на турі - купувати путівку на нестандартний період. Наприклад, тури на 10-12 ночей можуть бути на порядок дешевше турів на стандартні 7 ночей. Як варіант, можна звертати увагу на короткі тури - 3-4 ночі, ближче до дати вильоту. Таким чином, за рік можна кілька разів злітати у відпустку по супер вигідними цінами.

Щоб бути в курсі найактуальніших і гарячих пропозицій, можна звертатися як до свого агента, так і безпосередньо до туроператора. Тоді, як тільки будуть з'являтися хороші пропозиції, ви будете першим дізнаватися про них.

Зараз ви читаєте новину «Як знайти гарячий тур до Єгипту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі