четвер, 25 лютого 2021 17:14

Як вигідно обмінювати валюту

Як вигідно обмінювати валюту
В обмінниках найвигідніші курси

Порівнювати курси і шукати відповідний обмінник і банк у своєму районі можна онлайн: для цього був створений Валютний аукціон.

Валютний аукціон - це сервіс фінансового порталу Minfin.com.ua, який щомісяця переглядають більше 5 млн користувачів. Тут користувачі можуть знайти банк, пункт обміну або приватного продавця валюти з вигідним курсом в своєму місті.

Можливості Валютного аукціону

Обмін валют у різних операторів

Всі оголошення розділені на три категорії: банки, обмінники і приватні особи:

• банки. Крім того, що це найбезпечніше джерело обміну валюти, в деяких відділеннях можна знайти дійсно вигідні курси. Особливо, якщо ви будете здійснювати обмін оптом;
• обмінники. В обмінниках найвигідніші курси. Також "Валютний аукціон" розміщує тільки ліцензовані пункти обміну. У сервісі ви не натрапите на шахраїв;
• приватні особи. Будь-яка людина, яка хоче обміняти валюту, може розмістити оголошення на валютному аукціоні, але курс повинен залишатися в діапазоні не вище/нижче 15% середнього курсу в сервісі.

Пошук за місцем розташування

Завдяки сервісу ви можете знайти пункти обміну валют, банки та приватних осіб, які обмінюють валюту у вашому місті. Скориставшись кнопкою "Населений пункт", вам залишиться тільки вибрати обмінник або банк з найвигіднішими курсом.

Порівняння курсів

Коливання курсів валют може бути відчутним навіть в межах одного району. Порівняйте, які курси пропонують у вашому місті та знайдіть найбільш вигідний для вас.

Крім цього, в сервісі є:

• оптовий і роздрібний курс валют;
• 100+ міст;
• 35+ валют (включаючи криптовалюту).

Спробувати сервіс в роботі ви можете на сторінці Валютного аукціону.

Зараз ви читаєте новину «Як вигідно обмінювати валюту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі