вівторок, 31 липня 2018 14:53

Як вибрати якісний змішувач

Киянин Олександр Авдєєв два роки тому зробив капітальний ремонт у своїй квартирі, а сьогодні, ми зустріли його в ремонтному магазині. Чоловік вирішив зекономити на сантехніці і придбати подешевше. Результат вражаючий - доки він з дружиною грівся в Італії, в його квартирі потік змішувач, і через це затопили сусідів. Тепер доведеться і своє міняти і ще й заплатити компенсацію сусідам. Зараз чоловік знає напевно, що економити на сантехніці він не буде.

"Одна з головних проблем дешевої сантехніки в тому, що вона ламається сама по собі. В нас у будинку проводився ремонт труб, воду вимикали, а коли ввімкнули, пошкодилась прокладка і з крана почав йти "дощ". Все через неякісний змішувач", - каже чоловік.

Олександр звернувся до фахівців, які продають сантехніку вже багато років і мають дуже хороші відгуки.

Одні з найкращих - змішувачі Hansgrohe, Grohe та Kludi, виробник - Німечччина. Найстарішим брендом є змішувачі Hansgrohe. Він на ринку уже понад століття, а на свої вироби дає понад 25 років гарантії. Тобто ви, купивши новий змішувач, понад чверть століття не будете думати ні про ремонт ні про несподівані сюрпризи.

 

"Чим якісніший кран, тим менше він ламається, - каже майстер з продажу сантехніки Віктор Сенін. - Зараз модні так звані однорукі змішувачі. Перед купівлею слід звернути увагу на картридж, який дозволяє ввімкнути та вимкнути кран. Він повинен працювати плавно без будь-яких ривків та незрозумілих звуків. Зверніть увагу і на ситечко, що на носику крана, так званий аератор. З ним вода не буде розбризкуватись та не завдасть додаткового клопоту".

Найдешевший змішувач зі сплаву алюмінію - силуміна. Але він самий ненадійний, може зламатися в перший же день. Самі довговічні з нержавіючої сталі. Щоб визначити з чого зроблений змішувач, слід взяти його в руки - крани з нержавійки важкі.

"Змішувачі від німецьких виробників Hansgrohe, Grohe та Kludi зроблені виключно з нержавійки. Купуючи змішувач слід визначитись із дизайном. Hansgrohe виготовляє найбільш стримані моделі, класичного стилю. Змішувачі Kludi вважаю більш молодіжними по дизайну. Вони мають нестандартні дизайнерські рішення, чіткі лінії, вишукані новинки. Grohe найбільш поширена торгова марка в Україні, добротна класика з хорошим смаком", - каже Сенін.

 

Про всі німецькі бренди хороші відгуки. Вони правильно змішують воду, не дають збою та не ламаються.

"Для себе я обрав змішувач Grohe. На сайті зібраний весь каталог моделей. Коли прийшов в магазин, вказав на моделі, які найбільше сподобались і це зекономило час та кошти", - каже Авдєєв.

Німецькі виробники змішувачів переконані, що вони вміють заспокоїти тих, хто придбає їх товар. І кран у ванній чи на кухні не зіпсує вашу відпустку.

Зараз ви читаєте новину «Як вибрати якісний змішувач». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі