пʼятниця, 09 листопада 2018 11:37

Як вибрати шафу купе? Даємо декілька простих порад

Прості поради як вибрати шафу

Будинок, де немає шафи, уявити важко. Вона є однією з основних частин обстановки. Вона повинна бути місткою і гармонійно поєднуватися з іншими меблями. У наш час можна знайти шафу на будь-який смак. Перед покупкою потрібно вирішити, якю вона повина бути.

Визначтеся з розміром шафи

Щоб правильно підібрати модель шафи, важливо точно знати якого розміру вона повинна бути. Подумайте про те, де вона буде розміщена. Так Ви зможете зрозуміти які розміри у неї повинні бути і якась модель Вам підійде. Важливо в якій кімнаті шафа буде розташовуватися. Можна купити шафу купе дво- або тристулкову. Великі конструкції можуть бути і з великою кількістю дверей.

  Експерти розповіли, як правильно обрати шафу купе
Експерти розповіли, як правильно обрати шафу купе

Продумайте колірну гамму шафи

Вибираючи шафу, постарайтеся уявити, як вона буде поєднуватися з іншими меблями та кольором стін. Можна придбати шафу яскравого і помітного дизайну. Або взяти шафу в нейтральних відтінках, щоб вона не привертала уваги. Сучасні виробники пропонують найрізноманітніші колірні рішення для шаф купе. Найбільшим попитом користується біла шафа. Вона буде мати привабливий зовнішній вигляд і ідеально впишеться в будь-який інтер'єр. Колір профілю розсувної системи також важливий. Він повинен поєднуватися з колірною гамою шафи - створювати контраст або ж відтіняти її. Якщо Ви не хочете, щоб профіль виділявся, то слід вибирати той же колір, в якому виконана вся конструкція.

Подумайте як повинні виглядати двері шафи

Найпомітніша частина шафи - це двері. Якщо Ви хочете зробити кімнату світліше і візуально об'ємніше, то зверніть увагу на дзеркальні вставки. Яскравості інтер'єру додасть повнокольоровий малюнок, ніжності - художнє матування на склі. Глянцеві монохромні двері підкреслять стиль і оригінальність дизайну.

  Експерти розповіли, як правильно обрати шафу купе
Експерти розповіли, як правильно обрати шафу купе

Уявіть якою повинна бути шафа всередині

Вибирати внутрішнє наповнення шафи треба з огляду на особливості власного гардеробу. Якого одягу більше, для тієї і має бути більше місця. Подумайте про комфортне розміщення нижньої білизни, взуття, ременів, сумок та інших аксесуарів.

Ваша ідеальна шафа від компанії Taburetka.ua

Велика різноманітність моделей шаф купе за прийнятними цінами знайдете в інтернет-магазині Taburetka.ua. Вибрати і замовити шафу купе можна у нас на сайті. Зробити це легко - просто заповніть невелику форму або зв'яжіться з менеджером за вказаними номерами телефону.

  Експерти розповіли, як правильно обрати шафу купе
Експерти розповіли, як правильно обрати шафу купе

Зараз ви читаєте новину «Як вибрати шафу купе? Даємо декілька простих порад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі