пʼятниця, 16 жовтня 2020 10:29

Як вибрати недорогу шубу з натурального хутра

  Купити шубу за доступною ціною можна в інтернет-магазині KLER
Купити шубу за доступною ціною можна в інтернет-магазині KLER

Шуба з натурального хутра здатна зігріти в найлютіші морози, подарувати відчуття комфорту і затишку. Це одяг, надійність якого перевірена часом. Водночас, він добре вписується у сучасне життя.

Купити шубу за доступною ціною можна в інтернет-магазині KLER. Також для кожної дівчини тут є пропозиції хутряних жилетів чи кожушків. Продавець не ставить перед собою завдання отримати надприбутки. Це відображається на прийнятних цінах. Тому клієнти звертаються вдруге і втретє, рекомендують магазин своїм друзям.

В Києві приміряти вироби з хутра можна в шоу-румі KLER . Мешканці інших міст мають можливість замовити примірку додому. Це дозволяє зручно обрати і купити якісний виріб. Ще й недорого.

Магазин не пропонує дуже дешеві шуби, якими перенасичений хутряний ринок України. Продає тільки якісні вироби по їх реальних цінах, з мінімальною націнкою.

По фото на сайтах інших інтернет-магазинів може здатися, що продають ідентичні шуби, за різними цінами. Моделі дійсно базові, але пошиття і сировина зовсім різні. Норкова шуба до коліна дешевше 800 доларів, не може бути якісною. Служитиме не довго.

При купівлі шуби слід подивитись на хутро, наскільки воно густе. Чи не линяє. Ворс повинен бути однакової довжини і виблискувати. Якщо тьмяний, то краще не купувати. Такий неправильно оброблявся або зберігався.

Примірку шуби з натурального хутра можна замовити додому

  Купити шубу за доступною ціною можна в інтернет-магазині KLER
Купити шубу за доступною ціною можна в інтернет-магазині KLER

У виробі з норки бажано подивитися шкірки зсередини. Якісна вичинка - м'яка, пружна, не має тріщин і скрипів при натисканні. Провідні виробники не використовують у своїх виробах підкладку. Якщо вона є, то варто попросити дозволу відпороти її краєчок, щоб ознайомитися з якістю шкірок. У цьому проханні не відмовлять в жодному поважному салоні.

Зараз все більшою популярністю користуються норкові кожушки (полушубки). У таких набагато зручніше за кермом, ніж в довгій шубі. Їх часто обирають дівчата не високого зросту, на яких шуби виглядають досить громіздко. Короткі ж - візуально подовжують і додають зріст.

Полушубок - це досить універсальний верхній одяг. Його можна одягнути поверх вечірнього вбрання та поєднати з джинсами. Сучасні моделі норкових кожушків поперечного крою шиють з капюшоном або з коміром-стійкою. Їх особливість - це знімний рукав. За допомогою прихованої блискавки легко трансформується з довгого рукава в три чверті.

Зараз ви читаєте новину «Як вибрати недорогу шубу з натурального хутра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі