пʼятниця, 05 липня 2019 12:37

Як вибрати найкращого відеооператора та фотографа на весілля

Якщо пропозиція зроблена, обручка подарована і ви вже визначилися з датою весілля це означає одне — попереду багато клопотів, щоб зробити той "єдиний" день самим неповторним у житті.

  Починати підготовку до майбутнього весілля слід з пошуку відеооператора і фотографа
Починати підготовку до майбутнього весілля слід з пошуку відеооператора і фотографа

З чого варто почати

З пошуку відеооператора і фотографа. Це саме ті люди, які вміють та знають як організувати весілля. Адже, на сучасному святі відеооператор це людина-оркестр. Вона не лише фіксує події, які відбуваються, а й водночас є режисером, сценаристом та постановником події. Саме оператор може організувати дуже ніжне весілля в єдиній кольоровій гамі і не розчаровувати ваше подальше життя гостями напідпитку.

Справжніх професіоналів своєї справи ви зможете знайти на сайті girko.net, Тут знаходяться найкращі весільні фотографи та відеооператори

Що таке концепція зйомки та як про це подбати задалегідь

Завдання відеооператора так зафільмувати ваше весілля, щоб його потім було приємно дивитися. Це може бути фільм у стилі справжнього кіно. Може бути романтична історія на початку і трохи реального відео з весілля. Або фільм у стилі мультфільму чи комікса. Обрати концепцію дуже важливо до весілля і точно знати, чого ви хочете. Від того залежить кількість людей, які працюватимуть. Наприклад, для зйомок кіно потрібні хоча б два оператори, тоді якість готового продукту буде гарною, звук чітким. Для документальної фіксації події достатньо однієї людини.

Скільки має коштувати зйомка

Відеооператор в Дніпрі чи Харкові коштує від 2 до 9 тисяч гривень за день зйомки. Ціна питання залежить від вимог замовника та того, що хоче побачити замовник в кінцевому результаті. Також у ціну закладена вартість апаратури, професіоналізм майстра. Адже, щоб залишатись професіоналом своєї справи, потрібно багато вчитись. А навчання тут досить недешеве.

Як говорити з оператором

Звісно, що ви, як не профессіонал, не можете розбиратись у всіх нюансах та технічних термінах. Але ви можете чітко сформулювати те, що хочете побачити в кінцевому результаті. Тому до розмови слід підготуватись. Підготуйте ролики чи відео, які вам сподобались та покажіть їх майстру. Він допоможе підготуватись і зробити цей день незабутнім.

Памятайте, що сайт girko.net збереже ваш час і нерви, оскільки найкращі фотографи та ведеооператори на весілля зібрані саме тут.

Зараз ви читаєте новину «Як вибрати найкращого відеооператора та фотографа на весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі