вівторок, 29 грудня 2020 17:35

Як вибрати брокера Форекс

Як вибрати брокера Форекс
Брокер може запропонувати вам дешеві послуги, але його репутація серед трейдерів не надто обнадійлива

Брокери дозволяють вам легко торгувати на складних ринках форекс. Вибір форекс-брокера непростий. Роблячи це, ви повинні знати багато факторів, таких як:

• Безпека та регулювання;
• Торгова продукція;
• Інструменти для торгівлі;
• Торгові платформи.

Окрім їх перевірки, майте на увазі, що ринок форекс є надмірно конкурентоспроможним. А висока конкуренція може запропонувати як переваги, так і недоліки. З одного боку, є брокери, які знижують свої ціни майже до нуля, щоб залучити більше клієнтів. З іншого боку, не всі ці форекс-брокери заслуговують на довіру.

Отже, чи є спосіб вибрати надійного брокера? Так, але не ідеального. Наприклад, брокер може запропонувати вам дешеві послуги. Але його репутація серед трейдерів не занадто обнадійлива. Можливо, він не регулюється. А може, не пропонує достатньої політики захисту коштів. Можливо, це шахрайство.

З іншого боку, ви можете знайти брокера, який є регульованим, довіреним та надзвичайно популярним серед трейдерів. Його платформи та торгові інструменти відмінні. Крім того, обслуговування клієнтів надзвичайно зручне та привітне. Тут є все необхідне. Але ціни спустошують ваші кишені, що легко можна виправити на сайті https://www.17bankow.com/kalkulator-kredytowy. Можливо, трансакційні витрати високі. Можливо, торгові інструменти недешеві. Отже, вибираючи форекс-брокера, пам'ятайте, що потрібно дотримуватися балансу між розумними цінами та чудовими послугами.

Важливість регулювання та торгова продукція

Зараз ви можете дивитись на сотні форекс-брокерів і просто не можете вибрати, хто з них кращий. Щоб вам звузити свій вибір, перевірте їх нормативний статус. Цей крок — перший і найважливіший крок, який вам потрібно зробити. Регульовані брокери, як правило, пропонують найкращі правила та положення безпеки для трейдерів. Але не слід думати, що всі регулятори однакові. Є представники верхнього рівня, а є ті, які просто не несуть ніякої відповідальності.

Коли говорять про торгівлю продуктами, то мають на увазі кожен актив, який пропонує брокер. Форекс-брокери повинні надавати форекс-продукти, які включають усі основні та другорядні пари:

• EUR/USD;
• USD/JPY;
• GBP/USD;
• AUD/USD;
• USD/CHF;
• NZD/USD;
• USD/CAD.

Це основні пари, якими ви можете торгувати. Вони отримують найбільш значний обсяг торгів на ринку, а також найширше висвітлення новин. Отже, їх легко придбати та шукати інформацію про них.

Зараз ви читаєте новину «Як вибрати брокера Форекс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі