пʼятниця, 19 липня 2019 14:30

Як правильно обрати зручне та якісне взуття для дітей

Сучасні діти ростуть і розвиваються надто швидко. Кожного сезону треба купувати нове, а головне якісне взуття.

Досі не знайшли зручне та якісне взуття для своєї дитини? Ціни в магазинах зашкалюють? В інтернет-магазині Котофей - взуття на будь-який смак і ціну. Тут ви можете обрати красиве, модне і елегантне взуття, яке при використанні буде максимально комфортним для дитини.

  Інтернет-магазин Котофей пропонує взуття на будь-який смак
Інтернет-магазин Котофей пропонує взуття на будь-який смак

"У доньки дуже швидко росте ніжка. Кожних півроку купуємо нове взуття. Як любляча й турботлива мама хочу, щоб моя дитина ходила не лише в красивому, а й у якісному взутті. Коли натрапила на магазин Котофей - відразу зрозуміла - це те, що ми так довго шукали. Завдяки широкому асортименту підібрали святкові туфлі під сукню і нереально зручні босоніжки. Дитина щаслива. Тепер - тільки взуття Котофей", - розповідає Тетяна Барабанова з Вінниці.

Для того, щоб правильно підібрати розмір необхідно поміряти довжину стопи дитини. На сайті Kotofey.net.ua вам детально покажуть, як це правильно зробити. Тому можете бути впевнені - розмір підійде однозначно.

"Дуже довго не могли знайти якісне шкіряне взуття для сина. Магазин порадила кума. За тисячу гривень купила якісні та зручні шкіряні сандалі. Дуже подобається, що під кожним товаром детально описані розміри та матеріал, з якого виготовлене взуття. Магазином задоволені на 100%", - розповідає Вікторія Мартинюк з Одеси.

В інтернет-магазині Котофей ви оберете зручне і стильне взуття на будь-яку пору року. Профілактичне (ортопедичне) взуття виготовляється за суворими вимогами і рекомендаціями провідних лікарів-ортопедів. У зимових моделях використовується натуральне вовняне хутро австралійського мериноса.

"Я - мама трьох дітей. І не по чутках знаю, як важко вибрати дитині взуття. Бо ж ноги - це запорука здоров'я у майбутньому. Їх треба берегти з юних років. Взуття Котофей - це справжня знахідка. Взуття на будь-який смак. Тішить, що воно ортопедичне та ще й за такими доступними цінами. А які приємні бонуси вони роблять: у кінці кожного сезону є розпродажі й знижки до 30%. Шкода, що на дорослих немає такого взуття, а то всією сім'єю закуплялися б саме тут", - розповіла Лариса Довбиш з Харкова.

У магазині також є взуття угорських та польських фірм за дуже приємними цінами. Придбавши раз взуття у Котофей - Ви закохаєтесь у цей інтернет-магазин назавжди.

Зараз ви читаєте новину «Як правильно обрати зручне та якісне взуття для дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі