четвер, 14 березня 2019 18:25

Як не стати жертвою шахраїв при оформленні онлайн кредиту через інтернет. Поради від Credit365

Можливістю отримати кредит, не виходячи з дому, за кілька років скористалися сотні тисяч українців. Шахраї побачили в цьому свій інтерес. Вони досі користуються помилками в оформленні заявок на отримання кредиту з боку позичальників. Ми розповімо, чому отримати кредит на карту в Credit365 - зручно і безпечно.

Вибирайте офіційний сервіс онлайн-кредитування

Щоб не стати жертвою шахраїв при оформленні кредиту онлайн, потрібно грамотно вибрати сервіс. В першу чергу, зверніть увагу - чи зареєстрований сервіс як фінансова компанія (перевірити можна тут kis.nfp.gov.ua) і перевірте наявність Ліцензії на надання кредитів.

Credit365 має безстрокову ліцензію регулятора "Національної комісії що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг", є членом Об'єднаних Фінансових Установ (afi.org.ua). Ця інформація є на сайті, і ви можете перевірити це самостійно.

 

Особистий Кабінет Credit365 як гарант безпеки даних

Реєстрація Особистого Кабінету на Credit365 - перший крок до оформлення кредиту. При його створенні вкажіть свою електронну пошту, персональний телефонний номер, на які відправляються перевірочні коди.

Секретний код, який ви вказуєте при реєстрації Особистого Кабінету, захистить аккаунт від небажаних дій інших осіб.

Верифікація карти в Credit365 як гарант надійності отримання кредиту

Обережності багато не буває! Підтвердження банківської карти - важлива процедура захисту клієнтів в Credit365. Для верифікації введіть номер карти, термін дії та CVV-код. Після цього система блокує випадкову суму (до 1 грн). Значення заблокованої суми може дізнатися тільки власник карти, тому таким чином ви підтвердите, що карта не в руках шахраїв.

Дана інформація від Credit365 - чекліст, який показує, що кредитування в нашому сервісі безпечне і надійне!

Зараз ви читаєте новину «Як не стати жертвою шахраїв при оформленні онлайн кредиту через інтернет. Поради від Credit365». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі