вівторок, 15 вересня 2020 12:36

Як економити на продуктах?

  Як економити на продуктах, щоб зменшити витрати на харчування?
Як економити на продуктах, щоб зменшити витрати на харчування?

Більшість із нас намагається жити економно. Ще не всі знайшли роботу після затяжного періоду самоізоляції. Комусь не повернули зарплату в повному обсязі. Не у всіх є заощадження, які могли б дозволити жити так, як ми жили до пандемії. Криза торкнулася практично кожного з нас. Кожен шукав вихід із ситуації.

Хтось знайшов підробіток віддалено, покинувши мегаполіси, виїхавши зі знімною квартири. Комусь довелося закладати особисті речі в ломбард, хтось скористався послугами кредитування, оформляючи кредит на карту терміново без відмови в Топ Кредит.

Одне з важливих запитань, яке задають собі українці з березня 2020 року: Як економити на продуктах, щоб зменшити витрати на прожиток? Сьогодні ми розповімо, як це зробити. Відмовтеся від доставки з ресторану. Сходіть самостійно в супермаркет. Купуючи їжу, дотримуйтесь цих правил економії:

  Як економити на продуктах, щоб зменшити витрати на харчування?
Як економити на продуктах, щоб зменшити витрати на харчування?

1. Перед тим як здійснити покупку, обов'язково складіть список необхідних продуктів. Не купуйте зайве і не забувайте придбати те, що вам дійсно потрібно. Для цього складіть список необхідних товарів. Так Ви точно нічого не забудете і не будете купувати зайве.

2. Купуйте цільний сир і ковбаси в упаковці. А крупи купувати дешевше на вагу, а не запаковані. Купуючи нарізаний сир або ковбасу, рис або гречку в упаковці Ви автоматично переплачуєте за розфасовку і за вагу пакувального матеріалу. 3. Скоротіть асортимент потрібляемих напоїв. Кола або Пепсі? Варто відмовитися від фабричних напоїв і соків, кількості спожитої кави. За статистикою одна сім'я витрачає на каву не менше 500 грн. у місяць. Каву можна замінити зеленим чаєм, а газовану воду - компотом зі свіжих ягід і фруктів або із сухофруктів. Якщо заміните воду в пляшках на фільтровану воду з дому, Ви також зможете значно заощадити на покупці питної води.

4. Дорожче - не завжди краще. Не переплачуйте за бренд. Відмовтеся від дорогих брендів. Якщо товар широко відомий на ринку, значить він добре розрекламований. А реклама коштує грошей, які потім ми самі і платимо, купуючи розкручений продукт.

5. Звертайте увагу на акції супермаркетів. Але купуйте тільки те, що Вам потрібно, а не тому що на цей товар акція.

6. Спробуйте відмовитися від м'яса і солодощів. Зайві калорії - ні до чого. Влітку більш корисно і економно харчуватися фруктами і овочами. Самостійно приготована випічка обходитися набагато дешевше напівфабрикатів або готової продукції. Спробуйте приготувати випічку і десерти вдома. Коли не виходить економити і гроші потрібні тут і зараз, отримаєте миттєвий онлайн кредит на карту протягом 15 хвилин. У Топ Кредит позику може отримати кожен. Для оформлення кредиту потрібен паспорт і код.

Ліцензія НАЦКОМФІНПОСЛУГ на надання коштів у позику, в тому числі і на умовах фінансового кредиту від 13.12.2018, видана на підставі розпорядження Нацкомфін від 13.12.2018 №2195.
Зараз ви читаєте новину «Як економити на продуктах?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі