четвер, 27 лютого 2020 16:30

8 Березня: час вибрати букет квітів!
5

 

Кінець зими і початок весни асоціюється з жіночим святом 8 березня. Хоча останнім часом ведеться багато дискусій, але все ж, чоловіки поспішають зробити приємне своїм половинкам, мамам, бабусям або колегам. А значить, необхідно запастися терпінням і чималою сумою грошей. Адже вам знайомо те, що квіти за день до цього дорожчають втричі.

 

"Працюю в салоні краси. Звичайно, моє оточення переважно жінки. А крім них ще маю трьох сестер, маму і дружину. 8 березня для мене ставав апокаліпсисом. Адже хотілося не просто подарувати, а здивувати всіх своїх жінок. Рік тому я натрапив на справжню знахідку - службу за послугою доставка квітів Київ https://kvitochka.kiev.ua. По-перше тут велике різноманіття квітів. Можна вибрати тюльпани, іриси або навіть орхідеї. А можна замовити дизайнеру особливий букет, який зберуть спеціально для вас", - вважає власник салону краси "Юлія" Олексій Корольков.

 

Минулого року Олексій замовив 20 букетів. Частину на корпоратив, де вітав співробітниць, інші - додому. Доставили вчасно, всі дуже свіжі і ароматні.

"Чим мене дивує "Квіточка", так це вмінням складати композиції. Дружині підніс подарунок від чистого серця, вибравши дуже красивий букет з тюльпанів. Треба було бачити її очі, коли вона їх отримала. Звичайно, ж все пройшло відмінно, адже вона весь день розповідала подружкам про те, який у неї чудовий чоловік. Мій улюблений магазин виручає в будь-якому випадку. Коли я їду у відрядження і хочу зробити приємність дружині, або коли збираємося на ювілей до товариша, а за квітами не встигаю", - додає Олексій.

 

"Працюємо по Києву, доставка в певний час. Ціна залежить від складності композиції і кількості, і не змінюється в залежності від свят, адже ми працюємо цілий рік. До того ж, не потрібно стояти в черзі і вибирати з "того, що залишилося". Вам запропонують свіжі квіти, які довго будуть стояти.

 

Найпопулярніші весняні квіти - тюльпани та іриси. Цікаве поєднання обох варіантів. Це додає шарму. Звичайно, коли ви будете купувати у перекупників, ніхто не буде турбуватися про свіжість. А тут їх найчастіше ставлять в спеціальні кошики і постійно подають воду. Свіжими квітами прикрашаємо ресторани, кафе або урочисті події киян. Вже не раз переконувалася, що вигідніше замовляти саме тут. Оскільки вони вирощені в особливих умовах і стоять довше", - каже флорист Ірина Саненко.

Зараз ви читаєте новину «8 Березня: час вибрати букет квітів!». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі