вівторок, 11 травня 2021 18:22

5 спідниць, які повинні бути у кожної жінки

Спідниця - один з найбільш трендових предметів жіночого гардеробу сезону весна-літо 2021. Завдяки прагненню модних тенденцій до універсальності, практичності і максимального комфорту сьогодні спідниці можна носити в поєднанні з будь-яким взуттям, жакетами, топами, створюючи елегантні класичні та зухвалі кежуал образи. Які спідниці обов'язково повинні бути в розпорядженні модниць в 2021 році? Хочете порадувати себе і здивувати оточуючих? Рекомендуємо купити жіночу спідницю в п'яти найбільш трендових варіантах виконання.

 

Наймодніші жіночі спідниці

Серед лідерів рейтингів популярності - спідниці-олівець, романтичні максі, сміливі міні, вироби зі шкіри, жіночні волани і рюші. Невже всі 5 варіантів можна носити одній дівчині незалежно від її смаків і уподобань? Ці сміливі рішення дійсно можна вдало комплектувати з будь-якими елементами гардероба, створюючи чарівні і оригінальні образи на кожен день і "на вихід".

Спідниця олівець - улюблена річ модниць в усі часи. Вузька модель ідеально підкреслює достоїнства фігури, привертає увагу і змушує обертатися услід власниці стильного рішення. Модні покази демонструють кращі "олівці" сезону - спідниці з яскравими принтами, зухвалі моделі з високими розрізами, зшиті з клаптиків в стилі печворк або зі шкіри, трикотажні і плісировані. Спідниця олівець сьогодні - це величезна кількість варіантів фасонів і кольорів. Так що підібрати ідеальну модель не складе труднощів жінкам з різними смаками.

Шкіряні спідниці стійко займають лідируючі місця в рейтингах популярності протягом декількох останніх років. Вони представлені в різних варіантах довжини, крою, фасону, кольору. Якщо у вашому гардеробі відсутня шкіряна спідниця - обов'язково виправте це прикре упущення.

Міні і максі модні в усі часи і сезон 2021 - не виняток. Розкльошені, вузькі, з драпіруванням, розрізами, воланами, одноколірні або дивують буйством фарб - короткі і довгі спідниці можна надягати з кросівками та кедами, туфлями і ботильйони, чобітьми і мюлі. Це ідеальний вибір на весну і літо для найяскравіших і сміливих модниць.

Ще одне трендові рішення - спідниці з воланами і воланами, рюшами і драпіруванням. Пишні, що летять, що розвіваються, що огортають ноги м'якою хмарою текстилю - такі спідниці припадуть до вподоби дівчатам з різними уподобаннями в одязі. Доповнити спідницю можна романтичним топом, брутальної косухой, модною джінсовку, стильною сорочкою, класичним жакетом - вибирайте, яке з рішень найбільш точно відповідає вашому стилю.

Сьогодні купити спідниці в потрібному фасон не складає труднощів. Навіть знайти ту саму, ідеальну для вас, побачену уві сні або в мріях, при бажанні можна відшукати у продажу і обов'язково доповнити нею гардероб. А щоб шукати і вибирати було простіше - використовуйте онлайн магазин жіночого одягу Diadia.ua, полиці в якому віртуальні, а відвідування можливі з будь-якого пристрою з виходом в Мережу. З настанням теплих днів пора оновлювати гардероб. А значить - час шопінгу вже настав.

Зараз ви читаєте новину «5 спідниць, які повинні бути у кожної жінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі