понеділок, 11 січня 2021 15:00

4 загальноприйнятих міфів про англійську мову та її вивчення

Міфи про вивчення англійської мови віддаляють від реального стану речей людину, яка хоче його вивчити. Але ж для багатьох програма для вивчення англійської мови стає не просто перевагою і примхою, а необхідністю. Зайнявшись вивченням іноземної мови, людина нерідко стикається з помилковими твердженнями, які можуть стати перешкодою на шляху до бажаної мети.

 

Міф №1-англійська мова дається не всім

При появі перших труднощів, людина починає думати про відсутність у неї здібностей, що тільки підкріплюють почуті від "доброзичливців" міфи про вивчення англійської мови. Не існує людей, не здатних освоїти чужу мову при грамотному підході. І ніколи не пізно вчити англійську. Маючи бажання і прагнення, конкретну мотивацію і правильний настрой, готовність розумово працювати, можна ефективно вчити англійську в будь-якому віці, незалежно від складу розуму. Головне, правильно підібрати програму вивчення англійської мови, знайти хорошого викладача, наполегливо займатися, і розуміти, що відсутність схильності до навчання – всього лише міф.

Міф №2-англійську мову легко можна освоїти самостійно

Існує маса рекламованих технічних засобів по самостійному вивченню англійської мови. Всілякі тематичні додатки і сайти здатні урізноманітнити процес навчання, зробити його цікавим і навіть розширити словниковий запас. Але щоб програма вивчення англійської мови працювала, потрібна допомога викладача. Поліпшити навички спілкування, підібрати матеріал, адекватний конкретним знанням та індивідуальним особливостям, допоможе школа англійської мови "English Prime". Навчальні сервіси та аудіокурси – це лише додатковий інструмент для систематичного вивчення англійської мови з компетентним педагогом.

Міф №3-вивчити іноземну мову можна тільки займаючись з його носієм

Спілкування з носіями англійської мови стане хорошою практикою на завершальних стадіях навчання. Перші етапи бажано долати разом з російськомовним викладачем, який зможе пояснити доступно всі нюанси, створить комфортну психологічну обстановку. Навіть проживаючи в мовному середовищі, без систематичного вивчення англійської за певною програмою, неможливо досконало нею оволодіти.

Міф № 4-важливіше вивчити граматику

Помилка думати, що головне в знаннях – це освоїти англійську граматику, існуючі правила. Без розмовної практики неможливо запам'ятати граматичні особливості, не заплутатися в тонкощах теорії. Важливий баланс розвитку розумової мови і граматики, щоб зазубрені вправи допомогли вживати слова в правильному контексті.

Зараз ви читаєте новину «4 загальноприйнятих міфів про англійську мову та її вивчення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі