середа, 12 вересня 2018 20:00

Презентація Apple наживо

Презентація Apple наживо
Сьогодні Apple презентує нові iPhone та низку інших гаджетів. Фото: Teknobur

Щойно розпочалася презентація нової продукції Apple. Компанія покаже три смартфона iPhone, iPad Pro 2018 і смарт-годинник Apple Watch Series 4.

iPhone XS і iPhone XS Plus

Ці дві моделі з флагманськими характеристиками будуть покращеною версією iPhone X. Гаджети оснащені OLED-дисплеями з мінімальними рамками і діагоналлю 5,8 і 6,5 дюйма. Швидку роботу пристроїв забезпечить потужний процесор А12 та найновіша 12-та версія IOS. Обсяг оперативної пам'яті 4 ГБ, вбудованої - 64, 256 і 512 ГБ. Телефони мають подвійні вертикальні камери та підтримку швидкої зарядки.

За слухами, вперше в історії компанії телефони матимуть можливість підтримки відразу двох SIM-карт.

Експерти говорять, що топова модифікація з екраном 6,5 дюйма буде називатися iPhone XS Max. Прогнозована ціна на гаджети більше 22,5 тисяч гривень.

iPhone 9

Бюджетна версія смартфона Apple буде мати більш скромні характеристики. Так замість OLED-дисплея буде LCD, діагональ його екрану складе 6,1 дюйма. Гаджет оснащений одинарною камерою. За чутками, Apple оснатила телефон алюмінієвим корпусом, щоб зменшити його ціну. Гаджет буде доступний у трьох кольорах - синьому, білому і червоному.

iPhone 9 також буде працювати на процесорі А12 та 12-й версії IOS, і ймовірно матиме можливість підтримки двох SIM-карт. При цьому ціна гаджета повинна становить 16,8 - 23,8 тисячі гривень.

iPad Pro 2018

Новий планшет Apple матиме дисплей 11- і 12,9-дюйма. Серед особливостей iPad Pro 2018: відсутність традиційної кнопки "Додому" і сканера відбитків пальців Touch ID, система камер TrueDepth і підтримка сверхточной функції розпізнавання осіб Face ID, підтримка швидкої зарядки за допомогою йде в комплекті адаптера, потужний процесор A11X з підтримкою технологій штучного інтелекту.

Очікувана ціна 10 - 13 тисяч гривень.

Apple Watch 2018

Розумний годинник отримав оновлений дизайн, та збільшену діагональ дисплея. Так розміри екрану становлять 39,9 мм і 45,2 мм.

Більше інформації можна отримати з онлайн-презентації, під час якої також мають показати покращені моделі Mac mini, iMac, AirPods, MacBook і MacBook Pro.

Авто від Apple можуть обладнати автопілотом. Apple вийде на капіталізацію в $ 2 трлн завдяки гарнітурі віртуальної або доповненої реальності і автомобілю Apple Car.

Зараз ви читаєте новину «Презентація Apple наживо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі