середа, 02 квітня 2008 18:33

Змінилися п"ять начальників райвідділів міліції

Протягом березня змінилися начальники райвідділів міліції у Миргородському, Лохвицькому, Шишацькому районах, а також в Октябрському районі Полтави й Автозаводському міста Кременчука.

24 березня начальником Миргородського міськрайвідділу призначили 38-річного Віктора Самсоненка. До цього він був начальником Шишацького райвідділу.

— Перш за все закцентую увагу на безпеці дорожнього руху та громадян, боротьбі з корупцією, наркоманією та нелегальною міграцією, — каже Самсоненко.

Він народився в селищі Шишаки. Закінчив Донецький інститут внутрішніх справ, Національну академію внутрішніх справ і Академію управління внутрішніх справ України. Його 35-річна дружина Вікторія працює соціальним інспектором у Шишацькому райвідділі. Мають 13-річного сина Антона.

У Шишаках начальником міліції призначили Степана Савку, 37 років. Раніше він був заступником начальника з громадської безпеки Автозаводського райвідділу Кременчука.

У Лохвицькому районі 55-річний Михайло Микитенко пішов на пенсію. Замість нього призначили Віктора Гуньку, колишнього начальника міськрайвідділу в Миргороді.

Октябрським райвідділом міліції керуватиме 47-річний Олександр Горбань. 28 років пропрацював в оперативних службах карного розшуку Полтави. Родом із Вінницької області, закінчив Київську вищу школу МВС ім. Дзержинського (нині Національний університет внутрішніх справ). Має дружину і двох доньок.

Про плани роботи не розповідає.

— Роздивлюся по райвідділу, подивлюся статистику правопорушень. Треба направити роботу у правильне русло. Махати косою не збираюся, — ділиться Горбань.

Кілька разів відповідає по мобільному. Фотографуватися відмовляється, бо без форми.

— Я ще не маю форми, хоч і полковник міліції. Замовив собі нову, з неділі буде, — пояснює. — Чому не маю, не скажу. Працював у такій структурі, що називати не можна. Та й піарити мене не треба.

В Автозаводському районі Кременчука начальником райвідділу призначили Віктора Литвинюка (віку взнати не вдалося. — "ГПУ"). Він був заступником начальника Кременчуцького міського управління міліції.

— Це така система організації роботи. Щоб не було "своїх". Якщо керівник райвідділу п"ять років стабільно працює, його можуть перевести на інше місце. Щоб не було нікому поблажок. За п"ять років з"являється багато знайомих і друзів, — каже Юрій Сулаєв із Головного управління МВС Полтавщини.

Міліціонерам надають службове житло. Вони мають право перевести в інше місто родину.

Зараз ви читаєте новину «Змінилися п"ять начальників райвідділів міліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі