вівторок, 05 лютого 2008 16:11

Зимові куртки-пуховики розпродують за третину ціни

Автор: фото: Юлія МІХНО
  Продавець-консультант магазину німецького одягу ”Рой Робсон” у Полтаві Інна Семенова показує зимову чоловічу куртку за 1079 гривень. Під час сезонного розпродажу її ціну знизили на 1100 гривень
Продавець-консультант магазину німецького одягу ”Рой Робсон” у Полтаві Інна Семенова показує зимову чоловічу куртку за 1079 гривень. Під час сезонного розпродажу її ціну знизили на 1100 гривень

На минулих вихідних 26-річний будівельник Олександр Латиш придбав за півціни в магазині німецького одягу "Рой Робсон" на вул. Котляревського в Полтаві зимову куртку-пуховик темно-синього кольору, наповнену силіконом і пір"ям птаха гага, з коміром зі стриженого кролика.

За пуховик Латиш заплатив 1079 грн. Без знижки він коштував 2179 грн.

— До цього рік носив сіру дублянку, яку купив у Харкові, — каже Олександр. — Але вона мені швидко набридла. Нову куртку поки що купувати не збирався. Зайшов у магазин подивитися. Пуховик сподобався. Та ще й на 1100 гривень дешевше. Дав продавцеві аванс. Решту доплатив наступного дня.

У "Рої Робсоні" нині сезонний розпродаж колекції одягу осінь-зима-2007–2008 та торішньої весни.

— На осінь-зиму знижки 20–50 відсотків, бо вже почала надходити нова колекція весна-літо, — говорить продавець-консультант магазину Інна Семенова.

До кінця лютого в більшості крамниць розпродажі. Найбільші у фірмових магазинах, що представляють товар однієї марки. Найменші — у приватних підприємців, які перепродують одяг. Вони роблять знижки індивідуально для кожного клієнта.

У магазині "Остін" в торговельному центрі "Конкорд" на вул. Фрунзе — знижки на колекцію верхнього одягу осінь-зима-2008 до 70%. Розпродують також теплі светри, штани, спідниці. За рік у крамницю завозять нові колекції 17 разів.

— До нас уже привезли нову весняну колекцію, — розповідає адміністратор "Остіна" Марина. — А при завезенні нового товару на залежаний одяг завжди робимо ще більшу знижку. Якщо не розкуплять і по знижці, то відправимо його назад на склад. Що з ним буде потім — не знаю.

У жіночому відділі висять курточки з каптурами та металевими кнопками однакового фасону, але різних кольорів. Ціна також різна.

— На ходові кольори — чорні й білі — знижка завжди менша, — зауважує адміністратор. — Зараз можна купити за півціни. На коричневі, темно-зелені куртки — 70 відсотків.

У відділі жіночого одягу на першому поверсі Торгового дому на вул. Фрунзе зимові куртки продають із 20-відсотковою знижкою.

— Наступного року вийдуть нові моделі, а ці стануть неактуальними, — пояснює продавець Світлана Пелих. — Навіщо солити одяг? Наступного року нерозпроданий товар вивісимо знову. На класику ціна не зміниться, а на немодний товар зробимо знижку.

У розпродаж-центрі "Мультиспорт" на вул. Жовтневій торгують спортивним одягом торговельних марок "Пума", "Баон", "Філа", "Стайлер". Тут товар за півціни продають цілий рік. До 29 лютого діє найбільша знижка на зимовий залежаний одяг минулорічних колекцій до 70%.

— У центрі несезонний товар продають увесь рік. Зимові речі висітимуть тут і влітку, — зазначає продавець Наталія. — Коли сезон закінчується, товар з інших наших точок звозять нам у розпродаж-центр.

У магазині "Мадонна" на розі вулиць Фрунзе і Пушкіна верхній одяг продають теж цілий рік. Нині на зимові моделі знижка 300 грн.

— Улітку дублянки та куртки майже не купують. Навіть якщо на ній буде стояти супервелика знижка, — розповідає продавець-консультант, ім"я не називає. — Верхній одяг придбають по високій ціні, коли почне холодати.



Ціни на верхній зимовий одяг на розпродажах, грн



 Товар  Повна ціна  Ціна зі знижкою  Термін дії знижки  Магазин
 Жіночий пуховик бежевого кольору
з хутряним каптуром середньої довжини
 849  254 (-70%)  до 15 лютого  "Остін" у торговельному центрі "Конкорд" на вул. Фрунзе
 Чоловічий пуховик чорного кольору
 з хутром єнота на каптурі, модель "Аляска"
 949  474,50 (-50%)  до 15 лютого  "Остін" у торговельному центрі "Конкорд" на вул. Фрунзе
 Жіноча коротка шкіряна куртка
 бордового кольору з опушкою з чорнобурки
 1400  1100 (-20%)  до липня  "Мадонна" на розі вулиць Фрунзе і Пушкіна
 Жіноча чорна куртка з норковим коміром  2990  1700 (-43%)  до березня  "Сезон" на вул. Фрунзе
 Чоловіча довга пухова куртка
 антрацитового кольору
 635  535 (-15%)  до кінця лютого  "Коллінз" на вул. Фрунзе
 Жіноча пухова куртка середньої довжини
бежевого та чорного кольорів
 635  535 (-15%)  до кінця лютого  "Коллінз" на вул. Фрунзе
 Жіноча куртка рожевого кольору
середньої довжини
 852  426 (-50%)  постійно  Розпродаж-центр "Мультиспорт" на вул. Жовтневій
 Чоловіча коротка куртка
оливкового кольору, модель "Аляска"
 1511  755,50 (-50%)  постійно  Розпродаж-центр "Мультиспорт" на вул. Жовтневій
 Жіноча спортивна коротка куртка
чорного кольору з білими смужками на рукавах
 599  359 (-40%)  до кінця лютого  "Адідас" у торговельному центрі "Конкорд" на вул. Фрунзе
 Жіноча рожева коротка куртка  1002  701 (-30%)  до кінця лютого  "Адідас" у торговельному центрі "Конкорд" на вул. Фрунзе
 Чорна чоловіча коротка пухова куртка  869  339 (-60%)  до кінця лютого  "Леррос" у торговельному центрі "Конкорд" на вул. Фрунзе
Зараз ви читаєте новину «Зимові куртки-пуховики розпродують за третину ціни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі