четвер, 15 січня 2009 15:37

Жарти "95 кварталу" подобаються міністрам і олігархам

22 лютого "Студія Квартал-95" покаже в Полтаві найкращі і найулюбленіші телеглядачами номери. Квитків по 150 грн було мало, їх розкупили. Залишилися по 200–500.

"Квартал" жартує на різні теми, але їхня візитівка — смілива і влучна політична сатира.

Основна публіка на виступах — пересічні люди. Але "Квартал" також люблять міністри, депутати, олігархи. Лідер студії Володимир Зеленський каже, що вони нормально сприймають жарти про себе, залюбки сміються.

Жарти "Кварталу" про міліцію настільки сподобалися Міністерству внутрішніх справ, що студію запросили на святкування Дня міліції.

На відміну від України, у Росії з передач "Студії Квартал-95" вирізали жарти про секс, алкоголь і політику. Тому Зеленський не захотів, щоб його колектив виступав у ролі "Юного Аншлагу", й розірвав контракт із російським каналом "ТВЦ".

Коли "кварталівці" починали працювати, то винаймали одну квартиру на п"ятьох, їли "Мівіну" й сало з картоплею. Нині більшість "корінних" учасників має власне житло в Києві й авто.

Нещодавно Володимир Зеленський знявся в повнометражному фільмі зі Світланою Ходченковою — "Кохання у великому місті". Зеленський є також одним зі співавторів ідеї. Кіно знімали у Нью-Йорку. Жителям СНД його покажуть 5 березня.


Полтава, вул. Жовтнева, 58, Палац дозвілля "Листопад", 22 лютого о 19.00. Квитки 200–500 грн.

Зараз ви читаєте новину «Жарти "95 кварталу" подобаються міністрам і олігархам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі