понеділок, 26 листопада 2007 18:58

Замерзлих бомжів поховають через місяць

Три чоловіки замерзли в Кременчуці в ніч на 19 листопада. Вони жили на вулиці та пиячили.

— Нині померлі від переохолодження у Кременчуцькому бюро судово-медичних експертиз, — розповідає Анна Волювач із Кременчуцького міського відділу міліції. Один чоловік замерз на проспекті 50-річчя Жовтня. Іншого "швидка" підібрала в провулку Стаханівському. Ще один помер у реанімації міської лікарні N3. Його також підібрав автомобіль медичної допомоги на вулиці Кременчука.

Волювач каже, що небіжчикам 45–50 років. Правоохоронцям удалося встановити особу лише одного. Його ім"я та прізвища Анна Волювач не називає. Фотокартки двох інших опублікують у місцевих газетах.

— Якщо не встановимо особи, через місяць поховаємо. На могилах будуть таблички, де напишуть, що ці люди неідентифіковані.

За листопад у Кременчуці від переохолодження померло сім осіб.

Медики називають переохолодження "милою смертю". Пояснюють, що на холоді людина відчуває сонливість, байдужість. Вона засинає, після чого припиняється кровообіг. Це найменш болісна та найпідступніша смерть.

Зараз ви читаєте новину «Замерзлих бомжів поховають через місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі