пʼятниця, 25 травня 2007 07:11

Закрили підрозділ університету внутрішніх справ

Державна акредитаційна комісія через відсутність ліцензії Міносвіти 24 квітня припинила роботу Полтавського підрозділу Харківського університету внутрішніх справ. Філії університету закрили в Смілі, Мелітополі, Керчі, Євпаторії, Маріуполі й Херсоні.

— У нашому підрозділі близько 1200 студентів заочно вивчали правознавство. Тепер, імовірно, на його базі буде створено консультаційний пункт, — припускає головний спеціаліст обласного управління освіти 47-річна Валентина Пащенко. — А це вже зовсім інший спосіб навчання — ніяких сесій із лекціями і практичними заняттями. Основне — здавати методистам на перевірку контрольні, курсові, дипломні роботи та отримувати від них завдання. Приблизно раз у півроку може приїхати викладач із базового вузу, щоб дати консультацію чи прийняти залік.

У прес-службі Міносвіти пояснюють, що студенти Полтавського підрозділу після атестації якості їхніх знань мають право продовжити навчання в базовому вузі в Харкові або в інших вузах регіону, що мають ліцензію на викладання правознавства.

— Ні я, ні мої одногрупники про це закриття ще нічого не чули, — каже студент ІІІ курсу Полтавського підрозділу 38-річний Юрій Сулаєв. — Як і раніше, пишемо контрольні, готуємося до сесії. А як закриють, їздити в Харків не зовсім з руки.

Начальник Полтавського підрозділу Наталія Візірякіна говорити про долю закладу відмовляється.

Зараз ви читаєте новину «Закрили підрозділ університету внутрішніх справ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі