вівторок, 27 листопада 2007 19:08

За тиждень конфіскували 60 тонн сала

Минулого тижня працівники ДАІ затримали дві вантажівки з 62 т сала. Продукцію перевозили без супроводжувальних документів.

Першу партію — 32 т — конфіскували на території Чутівського району 19 листопада. Міліціонери підозрюють, що його контрабандно завезли з Польщі. Наступного дня на трасі Київ—Харків у селищі Решетилівка затримали вантажівку "ман". Вона везла з Дніпропетровська до Рівного майже 30 т сала вартістю близько 100 тис. грн.

— Своє посвідчення водій мав, а от на продукцію ані сертифікату якості, ані ветеринарного свідоцтва в нього не було, — розповідає Анна Одякова з центру зв"язків із громадськістю обласного управління міліції.

Зараз вантажівка стоїть на штрафмайданчику. Правоохоронці вираховують власника продукції. А саме сало зберігають у холодильних камерах одного з полтавських підприємств.

— Його знищать, — каже Одякова. — Продукція без документів автоматично вважається неякісною й небезпечною для вживання. Сало підлягає обов"язковій утилізації.

Зараз ви читаєте новину «За тиждень конфіскували 60 тонн сала». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі