вівторок, 03 червня 2008 18:32

За селищного голову проголосували 456 виборців

1 червня в Машівці відбулися вибори селищного голови. Більше половини жителів не голосували. Переможець набрав 456 голосів.

На виборах зареєструвалися 11 кандидатів. Двоє знялися за кілька тижнів до голосування. Серед тих, хто лишився, половина — державні службовці. Свою кандидатуру висунула і непрацююча жителька Машівки. Був кандидат, який збирався реформувати житлово-комунальну сферу, маючи кілька тисяч гривень боргу з комунальних платежів.

Під час виборів у районному Будинку культури працювало дві дільниці. Із 3264 жителів проголосувати прийшли менше половини. Окремі машівчани не знали про вибори. Заходили до приміщення та запитували, що тут за концерт.

Новообраний селищний голова — 44-річний Микола Кравченко. Він — начальник воєнізованої охорони компресорної станції "Машівка". Другий результат — 288 голосів — отримав державний інспектор якості та формування сільгосппродукції Віктор Пелих. Третє місце у Лариси Тригуб, начальника цеху "Укрпошти", яка до помаранчевої революції була заступником голови райдержадміністрації, — 255 голосів. 31 мешканець селища не підтримав жодного з кандидатів.

Вибори в Машівці були позачерговими. Торік у грудні депутати сільради на сесії проголосували за звільнення тодішнього голови Вадима Костіна, 35 років. Спочатку він не погоджувався з цим рішенням. Потім сам написав заяву про звільнення. Місцеве КРУ порушило проти Костіна кримінальну справу. Півроку обов"язки голови виконувала секретар Наталія Замкова. Свою кандидатуру на вибори не висувала.

Зараз ви читаєте новину «За селищного голову проголосували 456 виборців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі