четвер, 03 липня 2008 18:27

За ніч у шістьох господарствах згоріло сіно

У ніч на 1 липня у селищі Білики Кобеляцького району невідомі підпалили сіно в шістьох дворах. Пожежі спалахували по черзі з 1 год. 55 хв. із інтервалом у 10—15 хв.

Спочатку загорілася копиця по вул. Перемоги. Вогонь із неї перекинувся на вантажівку, що стояла поряд. За 15 хв згорів дерев"яний сінник і 10 т лугового сіна у дворі по вул. Кобеляцькій. Іще за 10 хв. вогнем було знищено 15 т сіна з повіткою в Олександра Прокопенка. Далі хтось запалив три сінники по вул. Дніпропетровській. У них згоріло відповідно 5, 1 і 7 т сіна.

Пожежі гасили рятувальники з районного відділу МНС. Ніхто з людей не постраждав. Усі господарі написали заяви до міліції.

— Хто підпалив сіно, невідомо. Та ми вже напали на слід. Підозрюю, що це йшли якісь підлітки і так розважалися, — розповідає дільничний інспектор Дмитро Стрюк, 23 роки. — Всі потерпілі — пенсіонери. Вони понесли великі втрати. Уночі нічого не чули. Прокинулися від того, що шифер на сінниках стріляв від вогню.

Зараз ви читаєте новину «За ніч у шістьох господарствах згоріло сіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі