середа, 30 січня 2008 16:11

За браконьєра поручився трудовий колектив

Торік правоохоронці Полтавщини порушили дві кримінальні справи за незаконний відстріл дичини. Одна з них дійшла до суду.

— Розслідували два випадки браконьєрства в Полтавському та Диканському районах, — розповідає заступник начальника обласного УМВС Віталій Хан. — На початку року працівники міліції поблизу села Буланове Полтавського району затримали браконьєра на прізвище Бугай. Він незаконно полював на дикого кабана.

Рішенням Полтавського райсуду чоловіка передали на поруки трудовому колективу.

Також порушено кримінальну справу за фактом відстрілу двох козуль уночі 15 листопада 2007 року в Диканському районі. Міліціонери встановлюють, хто це зробив.

Загалом за останні п"ять років на Полтавщині засудили вісьмох браконьєрів.

— Через спільну працю працівників міліції з єгерями мисливських господарств зменшилася кількість злочинів, пов"язаних із браконьєрством та рибним промислом, — говорить Хан. — Якщо 2006-го правоохоронці викрили 31 злочин, то торік таких злочинів було зафіксовано 27.

2007-го вилучили 169 одиниць мисливської зброї, склали 132 протоколи порушень правил полювання, що вдвічі більше за попередній рік.

Зараз ви читаєте новину «За браконьєра поручився трудовий колектив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі