четвер, 27 березня 2008 18:06

В"ячеслав Мойсеєнко вів чотири гуртки

18 березня в Сенчі Лохвицького району помер корінний житель В"ячеслав Мойсеєнко, 62 роки.

— Він відрізнявся своєю комунікабельністю, був цікавою людиною, — розповідає секретарка Сенчанської сільради Наталія Савенко. — У нього завжди було багато друзів.

В"ячеслав Мойсеєнко працював у місцевому колгоспі "Росія" інженером, потім начальником комбінату комунікацій і підприємств Сенчі. До виходу на пенсію вів чотири технічних гуртки в місцевому Будинку дитячої та юнацької творчості.

— У гуртки картингістів та мотоциклістів до Мойсеєнка ходило до п"ятнадцяти учнів, — каже Наталія Миколаївна. — На інженера-механіка він вивчився в Полтаві, йому цим подобалося займатися.

Удома В"ячеслав Григорович мав пасіку, яку влітку вивозив за село чи до лісопосадки. Займався домашнім господарством, тримав корову.

— Але особисте життя в нього не склалося, — продовжує секретарка. — З дружиною та донькою Наталією були складні відносини. Після розлучення його дружина жила в доньки, кілька років тому померла. Останніх десять років він жив сам. Удруге не одружувався.

В"ячеслава Мойсеєнка поховала донька Наталія.

Зараз ви читаєте новину «В"ячеслав Мойсеєнко вів чотири гуртки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі