четвер, 15 травня 2008 20:09

Володимир Тоцький помер від раку правої легені

12 травня від раку правої легені помер 70-річний Володимир Тоцький із села Харківці Лохвицького району.

— У пасіці лазити любив. Тримав п"ять чи шість бджолосімей. Меду на три сім"ї вистачало. Але не мав на це багато часу. Очолював плотницьку бригаду до осені минулого року. Через хворобу звільнився, але лікуватися вже було запізно, — розповідає про покійного свекра Людмила Тоцька, 42 роки.

Народився Володимир Михайлович у Харківцях. Закінчив сім класів місцевої школи та влаштувався механізатором у колгоспі ім. Тесленка. Пізніше відслужив у армії. Працював завгоспом у колгоспі. Через деякий час очолював бригаду теслярів.

— Завжди тримав велике господарство. Мав по кілька свиней і корів. Дуже любив косити траву, заготовляти сіно, — продовжує Людмила. — Коли потрапив у лікарню, ми одразу корову продали.

У Володимира Тоцького лишилася дружина Ніна Дмитрівна, 40-річний син Станіслав, четверо онуків і правнук. Старший син Анатолій помер вісім років тому у віці 37 років.

— Свекор дуже гарний чоловік був, порядний і добрий,— схлипує.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Тоцький помер від раку правої легені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі