середа, 05 грудня 2007 18:53

Володимир Миколаєнко впав на рушницю

3 грудня минуло дев"ять днів по смерті Володимира Миколаєнка, 17 років, із села Ульяновка Гребінківського району. 25 листопада він пішов полювати на зайців із другом батьків Юрієм Іванченком і ще трьома чоловіками. Хлопець загинув від вогнепального поранення.

Володимир попросив у Іванченка мисливську рушницю ІЖ-58 16-го калібру. Хотів понести її.

— Дорослий дав хлопцеві рушницю з набоями, не поставлену на запобіжник — а це халатне відношення, — наголошує 38-річний Юрій Сулаєв із обласної міліції. — Мисливець не має права давати комусь свою зброю. Володимир спіткнувся й упав. Пролунав подвійний вистріл, заряд потрапив у живіт. Хлопець помер дорогою до лікарні. Порушено кримінальну справу.

В Анатолія та Ольги Миколаєнків — батьків Володимира — залишилася 8-річна донька Марина. Батьки ніде не працюють. Тримають три корови, коня і свиней.

Юрій Іванченко живе в сусідній Тарасівці. Працює там завклубом, має трьох дітей.

— Володимир був позитивним хлопцем, — каже голова Ульяновської сільської ради Сергій Кальченко. — Навчався посередньо, але був працьовитим.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Миколаєнко впав на рушницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі