вівторок, 15 липня 2008 19:13

Володимир Лазько два місяці пролежав на горищі

Тіло 48-річного Володимира Лазька з Котельви знайшов на горищі будинку на вул. Миру місцевий житель Василь Старокожко, 48 років. Чоловік поліз на дах ремонтувати антену. Як заліз — побачив чоловіка на скловаті. На ньому були тільки труси. Одяг валявся, розкиданий довкола.

Експерти із сусіднього Зінькова з"ясували, що Лазько помер два місяці тому від алкоголю. Перебував на обліку в нарколога і психіатра. Хворів на легку форму шизофренії. На вул. Миру він мешкав рік тому. Те, як потрапив на горище та з ким пив, невідомо.

Володимир був одружений років 10 тому. Дружина прожила з ним рік. Народила доньку Марину. Потім виїхала до Харкова. За якийсь час померла. Із донькою Лазько стосунків не підтримував.

Мати Ганна Лазько, 77 років, востаннє бачила сина 17 квітня. Жили поряд. Жінка щодня прибирала і готувала для нього. Володимира вона всиновила, коли йому було 7 місяців. Це її єдина дитина.

Того дня він нічого не хотів їсти. Пив тільки березовий сік. Чотири дні перед тим горілки не вживав. Хотів поїхати у Тростянець закодуватися.

— Володя провів мене до хвіртки. Я говорю йому: "Спокойной ночі, дитино". Поцілувала його в щоку, а він — мене, — схлипує мати. — Більше я його не бачила.

Про зникнення сина жінка розповіла правоохоронцям. Пішла до ворожок. Одна з них сказала, що Володимир мертвий.

— А тоді сон мені сниться поганий, — згадує. — Ніби я лежу із сином на дорозі. Якесь ганчір"я під нами. Кинулася вночі та й думаю: як піде дощ — то немає мого Володі. Уранці була злива.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Лазько два місяці пролежав на горищі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі