вівторок, 11 грудня 2007 17:54

Водії-порушники перескладатимуть на права

Підприємства-перевізники Кременчука подаватимуть до міської ради список водіїв маршрутних таксі, які найчастіше порушують правила дорожнього руху. Ті перескладатимуть на права.

— Щомісяця фірми-перевізники надсилатимуть нам інформацію про своїх водіїв, — розповідає міський голова Кременчука Микола Глухов, 58 років. — Ці списки звірятимемо з інформацією, що надає міськраді ДАІ. Навпроти водіїв-порушників ставитимемо галочки. У кого їх більше — повторно складатимуть іспит на отримання прав.

Глухов запевняє: влада міста дбатиме, аби водіїв-порушників знімали з маршруту.

Сумніви щодо дотримання водіями правил дорожнього руху виникли в мера, коли на його очах дві маршрутки поїхали на червоне світло через зачинений залізничний переїзд. Порушників звільнили.

Транспортний відділ міськради розпочав збирати інформацію.

— Така система контролю за водіями успішно працює в Німеччині, — веде далі Микола Глухов. — Міська ДАІ пообіцяла співпрацювати з міськрадою та регулярно надавати інформацію про порушників.

Даїшники кажуть: такі списки полегшать їхню роботу та допоможуть навести лад на вулицях міста.

У Кременчуці пасажирів перевозять 14 автотранспортних приватних підприємств.

Зараз ви читаєте новину «Водії-порушники перескладатимуть на права». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі