четвер, 15 травня 2008 19:46

Владислав Чібісов визначає хвороби за маятником

Автор: фото: Олена ЛУЦЕНКО
  Полтавець Владислав Чібісов змайстрував маятник із латуні, роздрукував кілька діаграм зі шкалою. За їх допомогою він визначає хвороби своїх пацієнтів
Полтавець Владислав Чібісов змайстрував маятник із латуні, роздрукував кілька діаграм зі шкалою. За їх допомогою він визначає хвороби своїх пацієнтів

"Торік моя трирічна онука Аделіна прихворіла. У неї довго була температура 37,5. Поклали в обласну лікарню. 14 днів дитині прокололи два антибіотики, та нічого не змінилося. Лікарі не могли встановити діагноз, — розповідає полтавець Володимир Степанюк, 53 роки. — Спочатку лікували печінку, тоді нирки. А потім запропонували поставити катетер".

Чоловік звернувся до сусіда 64-річного Владислава Чібісова. Той 21 рік займається біолокацією. За допомогою підвішеного на нитці маятника Чібісов хворим ставить діагнози.

— Трохи скептично до цього ставився. Але кожен рятується і хапається за соломинку, — продовжує Степанюк. — А ми тоді не знали, що робити. Попросили, щоб продіагностував дитину. Він сказав, що це запалення головного мозку. Я до цього теж схиляюся. Бо дитина все літо в селі. Ми ставили їй посеред двору ванну. Видно, води з піском нахльобалася.

Владислав Чібісов виписав Аделіні гомеопатичні ліки. Їх виготовляють із речовин природного походження: рослинного, мінерального, тваринного. В аптеці ліки коштують 3 грн. Це солодкі кульки. Дитині їх розчиняли у воді.

— Через п"ять днів температура спала, і ми перестали їх давати, — хвалиться Володимир Степанюк. — Забрали онуку з лікарні. Тепер дитина здорова.

Владислав Чібісов нині на пенсії. Живе із сином 40-річним Віталієм, невісткою Вікторією та онуком Микитою, 3 роки, у двокімнатній квартирі. Із помешкання два роки не виходить через хворобу колін. Його 29-річна донька Тетяна зі своєю донькою Катериною, 7 років, живуть окремо.

Чоловік працює з фотографіями хворих. Має кілька роздрукованих на папері діаграм зі шкалою і маятник. Говорить, що зчитує інформацію в космосі.

Питаю кудись у космос, на скільки порушена функція органа

— Людина каже, що в неї болить. Я починаю шукати, що порушено, — кладе перед собою діаграму, бере підвішений на нитці конусоподібний маятник. — Питаю кудись у космос, на скільки порушена функція органа. І маятник по діаграмі відхиляється в якийсь бік. Потім беру медичний довідник. Там розписані всі існуючі хвороби й способи їх лікування. Питаю, наскільки, наприклад, легені порушені туберкульозом. Підбираю гомеопатичні препарати.

Гомеопатичні ліки в Полтаві можна купити в спеціалізованій аптеці по вул. Грушевського, 19.

Чібісов має свідоцтво про закінчення курсів біолокації, видане 1991 року Українською асоціацією біолокації в Києві.

— Мої діти й онуки не мають справ із лікарями, — запевняє чоловік. — Невістці Вікторії ставили діагноз "ендометріоз". У неї постійно були викидні. Лікарі приписали їй гормони і сказали, що не народжуватиме. Це, вважайте, що похоронили. З того моменту вона попала під мій нагляд. Усе скінчилося тим, що я її довів до пологового будинку. Навіть радив, коли можна вагітніти. Народила Микиту. Йому діагностували водянку мозку і кістковий наріст усередині черепа. Почав його лікувати з самого народження. І досі він та онучка Катя не ходять до лікарів.

Фотографії пацієнтів чоловік приймає електронною поштою [email protected]. Спілкується з ними по телефону або через Інтернет.

За перший прийом Владислав Чібісов бере $120. За повторний — $80.

Зараз ви читаєте новину «Владислав Чібісов визначає хвороби за маятником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі