пʼятниця, 16 травня 2008 17:51

Влада Кiндiренко подавилася пластмасовою кулькою

8 травня в селі Пологи-Низ Новосанжарського району на очах батьків знепритомніла донька 9-місячна Влада Кіндіренко. До того дитина гралася. Батьки викликали "швидку" з райцентру, що за 15 км. Але вирішили не гаяти часу — поїхали назустрiч медикам.

— Нiколи в життi не пробував "видавлювати" сто п"ятдесят кiлометрiв, — каже чоловік. — Думаю: будь що буде, дитина дорожча! Коли виїхали на центральну трасу — скiнчився бензин. На щастя, карета "швидкої" появилася за хвилину-двi.

Владу вiдправили до реанiмацiї райлікарні. Встановили дiагноз — асфiкцiя внаслiдок потрапляння чужородного тiла в дихальнi шляхи. Медики робили дитині штучне дихання. Намагалися будь-що "пробити" доступ повiтрю до легеней. Переконалися, що власними зусиллями цього не зробити — викликали спецiалiстiв із обласного центру. Тi прибули  оперативно. З допомогою бронхоскопа видалили чотирьохмiлiметрову пластмасову кульку. Певно, Влада бавилася iграшковим пiстолетом. Або, скорiш за все, повзала по пiдлозi та знайшла кульку.

Минулого четверга Владу виписали з лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Влада Кiндiренко подавилася пластмасовою кулькою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі