вівторок, 14 жовтня 2008 18:20

Віра Краса розбилася на скутері

11 жовтня в селі Лівобережна Сокілка Кобеляцького району поховали 33-річну Віру Красу. На своєму скутері жінка в"їхала у вантажний автомобіль ГАЗ-53.

— У п"ятницю після обіду Віра їхала із роботи додому. Працювала медсестрою терапевтичного відділення Кобеляцької райлікарні, — розповідає Вільхуватський сільський голова Володимир Скляренко. — Виїжджала із другорядної дороги. А по головній їхав грузовик. Вона його не пропустила. До лікарні довезли, там вона й померла. Черепно-мозкова травма.

Віра Радиш (дівоче прізвище) закінчила із відзнаками Деменківську школу та Кременчуцьке медучилище. Працювала медсестрою в Кобеляцькій райлікарні.

— У 1994 році вийшла заміж за Віталія Красу. Через рік у них народився синочок Артем, — продовжує голова. — Через якийсь час вони розлучилися. Хоча обоє гарні люди, позитивні. Артем постійно спілкується із батьком, ходить до нього.

Віра Краса із сином жила зі своєю матір"ю Лілією Михайлівною. Хлопець тепер залишиться із бабусею.

— Сказав, нікуди із бабусиної хати не піде, — каже Скляренко. — У Віри є сестра-близнючка Надія та старша сестра Люба. Віра була весела, товариська, грамотна. Лідером була і в школі, і в училищі. А як вивчилася, усім односельцям надавала медичну допомогу, нікому не відмовляла.

Зараз ви читаєте новину «Віра Краса розбилася на скутері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі