Ексклюзиви
четвер, 03 липня 2008 18:21

Вікторія Мокринська забила совком мачуху

У неділю в селі Пронозівка Глобинського району 20-річна Вікторія Мокринська металевим совком для вигрібання попелу забила мачуху Світлану Чамарду, 56 років.

— Дівчина каже, що в них виникла сварка, — розповідає заступник начальника Глобинського райвідділу міліції Костянтин Волошин. — Вона не хотіла, щоб мачуха, яка раніше була судима за крадіжки і зловживала спиртним, жила з її батьком. Била совком сильно по голові й плечах. Рани глибокі, їх неможливо порахувати.

Сусід, який не хоче називатися, розповідає, що Світлана родом із селища Градизьк. Чотири роки жила з батьком Вікторії Володимиром.

— У них там вічно війна була, завжди п"янки-гулянки, — каже. — Одним словом, неблагополучні. А дівчинку жаліла колишня вчителька Ліда Миколаївна. Допомагала їй.

Жінка розказує, що Вікторія з покійною матір"ю Наталкою допомагали їй обробляти город, коли хворіла. Відтоді опікувалася долею дівчини.

— Кілька років тому з головою сільради добилися, щоб Віку взяли в інтернат у Градизьку. Сама й відвезла її туди, бо батькам було не до того. Потім дівчина вивчилася на лаборанта в Красногорівці.

Односельці розказують, що після закінчення Вікторії дали "підйомні" гроші.

— Так вона їх просвистіла й нікуди робити не пішла, — розповідає сусідка. Називатися не хоче. — Сиділа дома. Казала, що брат Валєрка, який живе у Кременчуці, обіцяв знайти їй роботу, але так і не знайшов.

Навесні цьогоріч Володимир Мокринський вигнав Вікторію з дому. Спочатку вона жила у хрещеної в селі Горбанівка, потім — у подруги, якій допомагала няньчити дитину.

Світлана Чамарда весною пішла на заробітки до місцевого фермера. Володимир жив із разових заробітків.

Минулого тижня Світлана повернулася із заробітків. Будинок Мокринських неогороджений. У неділю, коли розвиднілося, люди побачили під грушею в калюжі крові мертву побиту жінку. Сусіди переказують, що Віка о восьмій ранку, ніби нічого не сталося, пішла до Лідії Миколаївни. Просила подзвонити з її мобільного братові Валерію у Кременчук. Була спокійна. Казала, що хоче знайти роботу. Потім її забрала міліція.

— Зараз Вікторія Мокринська у слідчому ізоляторі Глобиного. Можливий термін ув"язнення — від 7 до 10 років, — каже Юрій Сулаєв з обласної міліції.

Зараз ви читаєте новину «Вікторія Мокринська забила совком мачуху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути