понеділок, 07 липня 2008 15:39

Військовий пенсіонер підірвав себе гранатою

2 липня близько четвертої вечора у власному гаражі на вул. Ярослава Мудрого у Кременчуці 63-річний Назаров В. П. підірвав себе ручною гранатою РГД-5. Імені загиблого міліція не каже.

О сьомій вечора його знайшла 29-річна дружина. Під час вибуху її не було вдома. Він залишив передсмертну записку: "Пробач, ти найулюбленіша, не плач. Бог мене прийме. Нікого не винити, я сам усе організував". Чоловік був двічі одружений. Для дружини він також був другим чоловіком.

У міліції розповідають, що в минулому Назаров був військовим. Жив у приватному будинку, мав машину. Спиртне не вживав. Хворів на серцево-судинні недуги, переніс інсульт. Кажуть, непокоївся через це.

— Цього року значно збільшилась кількість самогубств серед чоловіків, — каже Анна Волювач із Кременчуцького управління міліції. — Із початку року ми фіксуємо по 4–5 випадків щомісяця. За липень в Кременчуці це вже друге самогубство. Перший випадок стався 2 липня, коли з четвертого поверху вистрибнув літній чоловік. Найчастіше самогубства скоюють на повнолуння.

Зараз ви читаєте новину «Військовий пенсіонер підірвав себе гранатою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі